17. jun
 
Jentefotballen blomstrer i EIF
RÅHOLT. Det var full fres på Eidsvoll stadion da to av klubbens jentelag startet opp sommerens aktiviteter.

Publisert: 18.mai.2017 13:30
Oppdatert: 18.mai.2017 13:31

For første gang på veldig mange år stiller EIF tre jentelag i seriesystemene for yngres. Klubben mønstrer ett lag i jenter 10-klassen og hele to lag i jenter 7-klassen. For sju-åringene var det en meget vellykket oppstart av sesongen da den ble sparket i gang med fest og moro på Eidsvoll stadion nå i mai. Trener for et av lagene, Rainer Knutsen, er strålende fornøyd med oppstarten, og nå håper han at lagene kan trekke flere unge jentespillere til klubben.

- Vi er veldig glade for å være i gang med sesongen! Første runde ble feiret med grilling og kaker, selvsagt etter kampene var ferdige, sier Knutsen fornøyd.

- Vi er kjempefornøyde med en fantastisk gjeng jenter og foreldre som virkelig stiller opp, fortsetter Knutsen.

NATTFOTBALL

I tillegg til grillfest etter endt seriepremiere, har lagene holdt flere sosiale samlinger for å styrke samholdet i lagene. Fotball i mørket ble også en dundrende suksess for lagene.

- Som en del av oppladningen til sesongen har vi også hatt overnatting på klubbhuset med nattfotball. Jentene har det supergøy! Vi vil oppfordre jenter som ønsker å spille fotball til å bli med oss, avslutter Knutsen. Lagene teller per nå 16 spillere med jenter fra Bønsmoen, Råholt, Eidsvoll Verk og Dal.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no