15. sep
I EM. Espen Jansen, Fredrik Johnsen, Petter Steinsvik-Nilsen og Sebastian Sponevik i Romania. Foto: privat
 
Flere turnere fra Jessheim på plass i EM for å studere sine forbilder
ROMANIA. Etter vel gjennomført seniordebut for Fredrik Johnsen er flere Hoppensprett-turnere på plass for å lære av de aller beste turnerne i Europa.

Publisert: 21.apr.2017 10:00
Oppdatert: 21.apr.2017 10:21

I midtuka stilte Fredrik Johnsen til sitt aller første senior-EM. Trener Espen Jansen forteller at Fredrik gjennomførte sine øvelser veldig bra. I frittstående-kvalifiseringen ble han nummer 74 av 98, og i ringer-kvaliken endte han på 57. plass av 85.

SANKER ERFARING

Som førstereis i møte med europaeliten handlet deltakelsen først og fremst om å sanke erfaring til fortsettelsen. Av samme grunn var også de yngre Hoppensprett-turnerne Petter Steinsvik-Nilsen og Sebastian Sponevik med på turen for å bli inspirert. Her overværer de mesterskapets finaler og trener med lokale gutter i den lokale turnhallen.

– UTROLIG LÆRERIKT

- Guttene koser seg og er superinspirert for mer trening og for å komme opp på dette nivået. Det er utrolig lærerikt for alle sammen å være her, og stort for Jessheim-guttene å møte sine idoler, sier Jansen.

LES OGSÅ: Hoppensprett-gutta ble det suverent beste laget

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no