26. apr
PÅ BENKEN. Truls Jørstad måtte igjen ta plass på benken. Fra sidelinjen så han Ull/Kisa tape mot Ranheim.
 
Kapteinen vraket igjen da Ull/Kisa tapte for fjerde gang på rad
JESSHEIM. Klubblegende Truls Jørstad måtte igjen ta plass på benken og kunne bare se på at Ull/Kisas formkrise fortsetter.

Publisert: 25.jun.2017 21:45
Oppdatert: 25.jun.2017 23:00

I forrige runde mot Florø ble Truls Jørstad tatt av banen til pause. Da hadde kapteinen vært satt ut av startelleveren i de to foregående kampene mot Mjøndalen og Kongsvinger. Søndag kveld måtte Jørstad igjen ta plass på innbytterbenken. Fra sidelinjen kunne han bare se på at lagkameratene tape 0-1 mot Ranheim i det som var lagets fjerde strake tap.

- Det er Vegard som tar ut laget og han tar ut de elleve han mener er best rustet til å ta poeng. Det er ikke noe mer å si enn det, sier Jørstad til EUB etter kampen.

- HAR IKKE VÆRT GOD NOK

Den lokale midtbanekrigeren er kjent som en spiller som alltid går foran, både på og utenfor banen. Selv om han ikke fikk spille er han sitt kapteinansvar bevisst. På veg inn i garderoben var han rundt på banen og hjalp nedbrutte lagkamerater på beina. Trener Vegard Skogheim er klar på hvorfor Jørstad, som er inne i sin 15. sesong for klubben, ikke har fått mer tillit i det siste.

- Han har ikke vært god nok. Det er bare sånn det er. Jeg føler at det er andre som bedre akkurat nå, og det er bare for alle som ikke spiller å jobbe hardt nok i hverdagen og slå seg inn igjen, sier Skogheim.

- Er det uheldig å ikke ha kapteinen sin på banen?

- Nei, vi har et kapteinsteam med han, Aas og Langås. Det er ikke en suveren kaptein i mitt lag, det er tre stykker. Men når han spiller så er det han som er kaptein med sin lojalitet som klubblegende, og som kan være en sjef ute på banen, sier treneren.  

HVER SIN OMGANG

Lagene hadde hver sin omgang på Jessheim stadion, men kun gjestene greide å score. Vinnermålet kom halvveis ut i førsteomgang da Mats Lillebo plukket opp en løs ball bak Kisa-forsvaret, rundet keeper Stefan Hagerup og trillet ballen i det åpnet nettet.  Da hadde de tidligere i kampen hatt tre svære sjanser på kun et par minutter, men Hagerup viste sine reflekser og hadde marginene på sin side da det smalt i tverrliggeren over ham. Begge lag var farlig frampå på dødballer, men Kisa gikk til pause ute å ha skapt all verden. Det gjorde de imidlertid etter et kvarters hvile i garderoben.

Andreas Aalbu fikk en avslutning blokkert da han plukket en løs ball fra corner, før høyreback Walstad noen minutter senere headet i beina på keeper ved bakre stolpe. Ødemarksbakken ble spilt fri av Niklas Sandberg, men også der var keeper nede og stanset skuddet. Kisa kastet mange mann fram på tampen, men det ble for mye nesten.

- VI VAR GANSKE GODE

-Jeg synes vi var ganske gode. Jeg synes vi spilte en av våre beste omganger i år, sier Skogheim.

Siden laget toppet tabellen i innledningen av sesongen har formpila pekt motsatt veg. For treneren handler det nå om å bygge videre på det positive bak resultatene.

- Vi må ta tak i den gode omgangen. Vi fikk akkurat ikke tak i den siste ballen, keeperen deres hadde noen fantastiske redninger, så jeg sa til gutta at vi fortjente mer ut fra spillet, sier Skogheim.

Med et roligere kampprogram enn før har han sett mer intensitet tilbake i treningshverdagen.

- Jeg ser egentlig ganske lyst på dette, men så må vi fortest mulig ha resultater ut av det også, sier han.

Ull/Kisa har en kamp igjen av vårsesongen. Den spilles borte mot Jerv den 2. juli. 

KAMPFAKTA

Ull/Kisa - Ranheim 0-1 (0-1)

0-1 22. min.: Mats Lillebo

Gule kort: Ciise Abshir, Ole Kristian Langås, Nikolas Walstad, Ull/Kisa.

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn IL

Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup - Nikolas Walstad, Emmanuel Troudart, Ciise Abshir (Karsten Rognerud fra 86.), Vetle Dragnes - Kristoffer Ødemarksbakken (Sverre Martin Torp fra 73.), Niklas Sandberg, Christian Aas, Ole Kristian Langås, Nicolay Solberg - Andreas Aalbu (Ole Andreas Nesset fra 73.)

 
LAGSPILLER. Selv om han ikke fikk spille selv var Jørstad aktiv etter kampslutt da flere lagkamerater trengte oppmuntring.
POSITIV. Trener Vegard Skogheim så mye å bygge videre på.
BARE NESTEN. Kristoffer Ødemarksbakken var blant Kisa-spillerne som hadde store sjanser til å score.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no