21. okt
 
Kjempenedtur for Ull/Kisa: Nektet historisk kvartfinale av lag fra lavere divisjon
Ute av cupen etter straffedrama.

Publisert: 13.jun.2018 22:44
Oppdatert: 13.jun.2018 23:12

Ull/Kisas fotballherrer hadde for første gang tatt seg helt til fjerde runde av cupen, og med Bryne som motstander, som til daglig spiller på nivået under Kisa - hadde Jessheim-laget alle muligheter til å nå en enda mer historisk kvartfinale.

STRAFFEKONK

Slik ble det ikke. Etter 0-0 til ordinær tid, pluss 30 minutter med ekstraomganger uten scoringer, ble det hele avgjort på straffesparkkonkurranse.

Nicolay Solberg, som var nær ved å bli matchvinner for Kisa med et klokkerent tverrliggerskudd rett før slutt, åpnet duellen med en straffemiss. Etter at gjestene satte sin første ble vondt til verre for Kisa da også Sverre Martin Torp måtte se sitt skudd fra krittmerket blir reddet. Kisa-keeper Alexander Vangen reddet ett forsøk, og lagkameratene Ole Andreas Nesset, Kristoffer Normann Hansen og William Kurtovic fant nettmaskene foran kortsiden med Kisa-supportere, men det hjalp lite for Kisa all den tid Bryne fortsatte å score til kampen var avgjort med sluttresultatet 3-4.

Trener Vegard Skogheim var mer skuffet over at de ikke fikk betalt for å ha kjørt kampen i spilldelen, framfor at det ble tapt på straffesparkkonkurranse, hvilket han anser som «bingo».

- FORMIDABEL INNSATS

- Jeg synes gutta legger ned en formidabel innsats mot et lag som ligger lavt og kompakt. Med ekstraomgangene skaper vi 15-16 målsjanser hvor mange av dem er kjempestore. Fotballen er dessverre slik at du noen ganger kan spille til i morgen uten å score, andre ganger er man effektive. Jeg synes synd på gutta nå, sier Skogheim.

For det så ikke ut til å bli målløst innledningsvis, der begge lag hadde forsøk som smalt i stolpene. Etter hvert var det imidlertid hjemmelaget som produserte klart mest, selv om også gjestene hadde gode sjanser til å avgjøre oppgjøret. Utover i kampen hadde blant andre Andreas Aalbu, Ole Andreas Nesset, Morten Sundli og Nicolay Solberg alle gode muligheter til å avgjøre for Kisa. Men det ville seg ikke, tross at Kisa-kjøret fortsatte til siste slutt.

- IRRITERENDE

- Jeg er sånn sett fornøyd med prestasjonen, men det er irriterende at vi ikke er i kvartfinalen, sier Skogheim.

Opprykksjagende Ull/Kisa har dermed kun seriespill å konsentrere seg om resten av sesongen. Neste match spilles søndag borte mot Åsane.

LES OGSÅ: Midtbanesjef tilbake for Kisa

KAMPFAKTA

 • Ull/Kisa – Bryne 3-4 etter straffer. (0-0 etter e. o.)
 • Jessheim stadion, 595 tilskuere
 • MÅL:
 • 0-1: Einar Tunheim Lye
 • 1-1: Ole Andreas Mundal Nesset
 • 1-2: Mads Bøgild
 • 2-2: Kristoffer Normann Hansen
 • 2-3: Pål Fjelde
 • 3-3: William Kurtovic
 • 3-4: Sander Birhanu Ystanes
 • Gule kort: Pål Fjelde, Andreas Jacobsen, Rogvi Baldvinsson, Bryne.
 • Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger IL
 • Ull/Kisa (4-5-1): Alexander Vangen – Mats-Andre Kaland, Espen Bjørnsen Garnås (Ciise Abshir fra 25.), Emmanuel Troudart (Morten Sundli fra 6. min.), Karsten Rognerud – Nicolay Solberg, Eric Kitolano, William Kurtovic, Sverre Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen – Andreas Aalbu (Ole Andreas Nesset fra 83.)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no