16. jul
KLAR. Tommel opp fra Åse Marit Myrvang etter at hun onsdag skøyt seg inn på Kongelaget under LS 2017. Foto: Anita Utse
 
Klar for Kongelaget
Åse Marit Myrvang skal skyte i Kongelaget torsdag kveld.

Publisert: 02.aug.2017 17:20
Oppdatert: 02.aug.2017 17:23

Åse Marit Myrvang gjorde en kjempeprestasjon onsdag ettermiddag og skøyt fantastiske 248 poeng i lag 70 i Førde i Sogn og Fjordane. Myrvang, som representerer Steinsgård skytterlag, startet med full klaff på de fem første liggende. Deretter fortsatte Myrvang med 49 på stående før hun avsluttet med 50 poeng på knestående. Med 149 poeng inn mot de avsluttende ti skuddene, lå Åse Marit meget godt an til å kapre en plass på Kongelaget i årets utgave av Landsskytterstevnet.

– kjente nervene komme

Det startet fantastisk også på ti-skudden for Nannestad-jenta. På de tre første skuddene – som utføres stående – traff Myrvang tre av tre blinker. Det kom en uheldig nier på knestående, men med resten treff – og en totalsum på 248 – er Myrvang klar for å skyte i Kongelaget torsdag kveld.

– Jeg synes 25-skudden var bra, og jeg hadde sånn noenlunde kontroll. Men kjente nervene komme, så jeg jobbet hele veien for å få det til, sier Åse Marit til EUB fra Førde.

Før de siste ti skuddene – da poengsummen 149 ble kjent – merket Myrvang pulsen.

– De ti siste skuddene var det god puls, men fokuset mitt var på avtrekk og ikke å miste hodet helt, forteller Myrvang. Nå skyter hun altså i Kongelaget torsdag kveld.

– Jeg tenker at jeg skal inn og gjøre mitt beste. Jeg har lyst til å prestere, men man vet aldri hva som skjer, avslutter Myrvang.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no