27. jun
 
Klart for ny utgave av Åneskøl opp i Feiring
– Det viktigste med Åneskøl opp er å komme seg ut og i bevegelse, sier løpsgeneral Bjørn Saksberg før den 11. utgaven av motbakkeløpet i Feiring.

Publisert: 24.aug.2018 15:00
Oppdatert: 22.aug.2018 12:56

Åneskøl opp arrangeres 26. august. Selv om dette er et tøft motbakkeløp er også dem som ikke er like godt trent hjertelig velkomne.

– Det viktigste med Åneskøl opp er å komme seg ut og i bevegelse. Her er det klasser også for barn og mosjonister, sier løpsgeneral Bjørn Saksberg.

Årneskollen, eller «Åneskøl» på lokalspråket, rager 602 meter over havet, og kan by på utsikt utover Romerike, Toten og Hedmark. Start er ved mjøskanten i Årneslandet, og turen går nesten fem hundre høydemeter drøye fire kilometer gjennom skogen, før mål og landskapet åpenbarer seg. Barneløypa er på 1 kilometer, med medalje til alle barn.

– Her er det muligheter for deg som vil konkurrere, for deg som vil ta en rolig tur mot toppen og for barn som vil ha det gøy med motbakkeløp, sier Saksberg.

LES OGSÅ: Sykkelparet ble heiet rundt og rundt Hurdalssjøen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no