18. jul
A-LAGET: Både Martin Søreide og Christoffer Gjertsen (t.h.) er hentet opp fra rekruttlaget og skal spille for Ull/Kisas A-lag i 2019. Foto: privat
 
Kløfta-gutt blir Ull/Kisa-keeper likevel
Han var tilbudt en plass i A-stallen kommende sesong, men ønsket i stedet å prioritere annerledes. Nå blir Christoffer Gjertsen likevel del av Ull/Kisas keeperteam 2019.

Publisert: 09.jan.2019 17:00
Oppdatert: 09.jan.2019 13:15

Keeper Christoffer Gjertsen har signert sin første proffkontrakt og er denne uka tatt opp i A-stallen til Ull/Kisa fotball.

– Dette er helt vanvittig. Det blir et veldig morsomt år, det blir spennende, og jeg må bare fortsette å stå på og jobbe hardt som jeg alltid har gjort, sier Gjertsen til klubbens nettsider.

VURDERTE UTLANDET

På tampen av fjorårssesongen ble det klart at klubben ville hente Gjertsen og Martin Søreide opp fra klubbens rekruttlag for å forsterke A-laget. I ettertid hadde Gjertsen egentlig bestemt seg for å reise til USA for å studere på college fra sommeren, men etter litt fram og tilbake har han nå bestemt seg for å bli værende for i Jessheim-klubben.

– Dette er jo noe man jobber mot gjennom hele livet. Man setter seg mål, og Ull/Kisa er jo en stor klubb, og det er status å spille her. Helt klart veldig moro, fortsetter 18-åringen til ullkisafotball.no.

RIVENDE UTVIKLING

Den 18 år gamle keeperen kom fra LSK til Ull/Kisas juniorlag tilbake i 2017. I 2018-sesongen hospiterte han fast med A-laget og var en svært viktig bidragsyter i Ull/Kisa 2-opprykket med 24 baklengs på de 21 4. divisjonskampene han spilte.

Gjertsens inntreden på A-laget betyr også at Kløfta har fått sin første spiller i Ull/Kisas A-stall på flere år. Han blir makker med keeper Stefan Hagerup i 2019. I tillegg vil også Alexander Håkull-Vangen delta på enkelte A-treninger i sin nye rolle. I tillegg til å være tilgjengelig for spill, har veteran Vangen fått ansvar som keeperutvikler i utviklingsavdelingen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i klubben. Det blir spennende å jobbe inn mot den yngre avdelingen og A-laget til damene. Jeg har lyst til å bidra til en god utvikling på keepersiden, sier Håkull-Vangen til klubbens nettsider.

Denne uka ble det klart at et annet lokalt keepertalent, Fredrik Johansen Mundal, gir seg i Kisa for å prioritere studier.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no