17. jul
TRANGT. Det var folksomt under det ekstraordinære årsmøtet på Jessheim stadion.
 
Medlemmene utsatte navnebyttet: Klubben heter fortsatt Ull/Kisa
ULLENSAKER. Ekstraordinært årsmøte på Jessheim stadion.

Publisert: 10.mai.2017 22:06
Oppdatert: 11.mai.2017 11:55

Ullensaker/Kisa IL holdt onsdag kveld et ekstraordinært årsmøte hvor planen var å stemme over et forslag om å endre klubbnavn til UKI Jessheim. Kantineområdet og tilhørende inngangsparti på Jessheim stadion var tettpakket av både stemmeberettigede og andre interesserte i det som var en potensielt historisk seanse.

UTSATT

Før de kom så langt ble det stemt over et utsettelsesforslag som ble lansert underveis i møtet på Jessheim stadion.

Av totalt 92 stemmeberettigede stemte 52 for å utsette avgjørelsen, og 42 for å gå videre. Dermed ble saken utsatt inntil videre og møtet avsluttet.

Foran forsamlingen i kantineområdet sådde friidrett-trener Hans Jørgen Borgen tvil om UKI Jessheim var det beste forslaget, og foreslo utsettelse for å gjøre bedre forberedelser.

– Dette forsøket på vedtak går altfor fort. Vi skulle hatt en runde der vi fikk sett ordentlig på dette framfor å ta det første og beste forslaget. For meg er magefølelsen at vi må se på dette på nytt, sa Borgen, og fikk altså med seg flertallet på det.

ALTERNATIVE NAVN

Forslaget som nå lå på bordet til det ekstraordinære årsmøtet var videreutviklet av hovedstyret i Ullensaker/Kisa IL, til å gjelde endring for alle enheter, etter at temaet først var oppe i fotballens årsmøte. Rett før Borgen talte hadde det opprinnelige forslagets far, Tore Kværner, tatt ordet og sagt at hans utgangspunkt først og fremst gjaldt fotballen, og at UKI Jessheim ikke nødvendigvis er det beste alternativet, men kanskje heller varianter av Ull/Kisa Jessheim.

Også Kværner ga uttrykk for at han mye heller ser en utsettelse framfor splittelse i klubben.

SPLITTET

Som EUB har fortalt ved flere anledninger har navneforslaget møtt motstand i andre enheter. I håndballen har både ledelsen og spillere uttalt at de ikke syntes noe om forslaget om å endre navn til UKI Jessheim.

Ledere for fotball og friidrett var positive til UKI Jessheim-forslaget.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no