20. jul
KLAR: Tom Kristoffersen er klar for nye utfordringer. Foto: Privat
 
Tom Kristoffersen til mesterliga
Oslo Beach Soccer Club skal kjempe om å bli Europas beste lag i The Euro Winners Cup. På laget spiller eidsvollingen Tom Kristoffersen.

Publisert: 26.mai.2018 09:00
Oppdatert: 26.mai.2018 09:16

Turneringen er strandfotballens svar på Champions League. 24 seriemestere fra sine respektive europeiske ligaer er kvalifisert for turneringen som går av stabelen i portugisiske Nazaré 27. mai–3. juni. Eidsvolls egen Tom Kristoffersen står i spissen for laget, som også mønstrer en annen tidligere Ull/Kisa-spiller i Daniel Moen Hansen.

– Beach soccer krever helt andre kvaliteter enn vanlig fotball. Så vi har på mange måter begynt litt på nytt igjen, selv om vi er voksne gutter, sier Kristoffersen.

Det norske laget møter BSC Vybor (Ukraina), GR Amigos Da Paz (Portugal) og ACS West Deva (Russland) i gruppespillet.

- I Europa er strandfotball en stor idrett med mange sterke proffligaer, så vi drar ikke til Portugal med urealistiske forventninger. Kommer vi oss videre fra gruppespillet, skal vi være kjempefornøyde. For oss er dette starten på en idrett vi ønsker skal vokse seg stor i Norge også, forklarer den 41-år gamle debutanten.

LES OGSÅ: Nå troner Turn alene på topp

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no