26. mar
SAMLING. Spillerne fra Akershus Fotballkrets under samlingen. Bakre rad: Sarina Ellingsen, Kristina Karløf, Nora Egenes, Emilie Walter Teigen, Nora Vågenes, Mille Dalen. Foran: Casandra Lüthcke, Åste Sundby, Thale Listerud, Sara Bræk, Hannah Lillelien Veberg. Foto: Norges fotballforbund
 
Lærerik samling for Eidsvold Turns Sara Bræk og Ull/Kisas Åste Sundby og Thale Listerud
ULLENSAKER/EIDSVOLL. Landets mest talentfulle jentespillere i fotball trente sammen.

Publisert: 30.mar.2017 13:12
Oppdatert: 30.mar.2017 13:25

I helgen ble Statoil Landsdelssamling arrangert i Østfoldhallen. Her var over 100 av Norge mest talentfulle jentespillere født i 2002 og 2003 samlet, i det som er en del av NFFs landslagsskole i samarbeid med Statoil. Blant spillerne var Åste Sundby og Thea Listerud fra Ull/Kisa, og Sara Bræk fra Eidsvold Turn.

- SPENNENDE

– Jeg synes samlingen var spennende og lærerik. Opplegget var bra og nivået på treningene og kampene var høyt, noe jeg synes er bra. Jeg synes trenerne var flinke og gode til å forklare øvelser og andre ting, sier Sundby.

Også Listerud forteller om en spennende, lærerik og morsom samling.

– Selve opplegget var bra og nivået var mye bedre enn i klubb. Det var gode trenere og spillere som gjorde at samlingen ble bra, sier Listerud.

Bræk synes det var morsomt å få nye impulser.

– Veldig spennende å delta og morsomt å møte nye folk. Øvelsene var bra og hadde et godt tempo. Det var et veldig bra opplegg og lærerike møter, kamper og treninger, sier Bræk.

SKAL MOTIVERE

Fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland, sier at det viktigste med opplegget er å stimulere og motivere til å trene enda bedre og hardere når man kommer hjem igjen.

LES OGSÅ: Wang vil starte idrettsskole på Jessheim

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no