17. jun
MØTE: Før helgens Kisa-kamp blir det mulig å treffe A-lagsspillerne på veg inn i garderoben.
 
Lager fotballfestival før Ull/Kisa-kamp
Innfører fanzone utenfor stadion.

Publisert: 28.apr.2018 14:00
Oppdatert: 27.apr.2018 08:16

I 2018-sesongen skal Ull/Kisa som en av tre klubber i OBOS-ligaen arrangere fanzone. Dette er et konsept i regi av Norsk Toppfotball og er ment å være et samlingspunkt for familier og supportere i forkant av kampene.

I praksis betyr dette at det opprettes et lite festivalområde utenfor Jessheim stadion på kampdag. I timene inn mot søndagens kamp mot Viking vil det bli lagt opp til en rekke aktiviteter utenfor stadion. Det blir blant annet tre mot tre-turnering for inviterte lag, boder og matservering. I fanzone er også supporterklubben 1894 Jessheim på plass, og A-lagsspillerne skal gå innom før kamp. Her vil det bli delt ut fotballkort og man kan få et bilde og en autograf. Russen vil også sette sin farge på arrangementet.

Ull/Kisa ønsker gjennom dette tilbudet å forsterke og utvide totalopplevelsen for publikum på kampdag. Alle klubbene i eliteserien har takket ja til å innføre fanzone. De to andre klubbene i OBOS-ligaen er Viking og Ålesund.

LES OGSÅ: Ull/Kisa slo bunnlaget

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no