15. des
 
Lokale spillere lagde scoringer da Ull/Kisa gikk videre i cupen
SKEDSMO. Klare for andre runde av NM.

Publisert: 26.apr.2017 21:18
Oppdatert: 26.apr.2017 22:15

Ull/Kisa er videre til andre runde av cupen etter onsdagens 4–1 seier borte mot 3. divisjonslaget Skedsmo. Jessheim-gutten Jonas Fjeldberg markerte sin første kamp fra start denne sesongen med å sette inn kampens siste mål like før slutt.

– MORO

– Det er en stund siden jeg har scoret sist i en offisiell match, jeg tror det var i andre runde av cupen i fjor, så det var moro, sier Fjeldberg til EUB.

18-åringen har ambisjoner om å spille seg inn på laget denne sesongen. Mot Skedsmo spilte han alle 90 minuttene og i forrige seriekamp mot Elverum fikk han et innhopp på tampen.

– Jeg synes det er bra at treneren belønner gode prestasjoner på trening med spilletid. Jeg føler jeg har vært god på trening og da lar han meg spille. Det setter jeg pris på, sier han.

Fra Skedsmo tok ikke Kisa med seg så mye mer enn avansementet.

– Jeg synes ikke vi gjør noen bra match, men det er sterkt av oss at vi scorer såpass mange mål og slipper inn lite. Men det var noe som ikke stemte. Det lugga og vi fikk ikke helt til vårt spill, sier Fjeldberg.

– FARLIGE PÅ DØDBALL

Det tok ikke langt tid før Kisa fikk sitt første mål. Kaptein Truls Jørstad ble spilt fri i bakrom, hvor ullsokningen dunket ballen på halv volley forbi keeper.

– Det er gøy å score mål uansett om det er mot Skedsmo eller et hvilket som helst annet lag. Jeg tar med meg det, og det var også fint spill i forkant så det var gøy å sette den, sier Jørstad.

Rett før pause la Ciise Abshir på til 2–0 med bredsiden da Niklas Sandberg fant midtstopperen i feltet.

Etter en drøy time var Jørstad servitør på frispark da innbytter Ole Kristian Langås brukte samme teknikk på et innlegg som gikk over alt og alle, bortsett fra nesbuen bakerst i feltet.

– Vi har scoret en del på dødball denne sesongen, og det gjorde vi ikke i fjor. Så vi har blitt farlige på dødballer også, sier Jørstad.

Til slutt fant Fjeldberg samme nettmaske som Langås helt nede ved venstre stolpe da han ble spilt helt fri ved sekstenmeterstreken.

Mellom Kisas to siste scoringer reduserte hjemmelaget på et direkte frispark som gikk over muren og forbi Alexander Vangen i Kisa-målet. Avansementet var imidlertid aldri truet, og Kisa kan nå se fram mot å opprettholde den gode formen inn mot helgens seriekamp hjemme mot Fredrikstad.

KAMPFAKTA

Skedsmo – Ull/Kisa 1–4 (0–2)

Skedsmo stadion, 431 tilskuere

MÅL

0–1. 7. min.: Truls Jørstad

0–2. 45. min.: Ciise Abshir

0–3. 64. min.: Ole Kristian Langås

1–3. 82. min.: Simen Rustadbakken

1–4. 84. min.: Jonas Fjeldberg

Dommer: Harald Røvig Sletner, Rustad IL

Ull/Kisa (4-3-3): Alexander Vangen – Jan Tore Amundsen (Karsten Rognerud fra 85.), Emmanuel Troudart, Ciise Abshir (Martin Rosenkilde fra 46.), Vetle Dragsnes – Niklas Sandberg, Christian Aas, Truls Jørstad – Jonas Fjeldberg, Andreas Aalbu, Nicolay Solberg (Ole Kristian Langås fra 62.)

LEDER: Etter den gode starten kan spillerne på Ull/Kisa slå seg enda mer løs

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no