21. jul
Store stevner innen boccia og teppecurling blir jevnlig arrangert i Letohallen. (Arkivfoto)
 
Lokale teppecurlere vant under stort stevne på hjemmebane
Damene fra Øvre Romerike Handicapidrettslag og Eidsvoll funksjonshemmedes idrettslag kapret de to øverste plassene da ett av landets største stevner for boccia og teppecurling ble arrangert i Letohallen.

Publisert: 23.mai.2018 09:00
Oppdatert: 22.mai.2018 15:16

Romerikstreffen i boccia og teppecurling ble nylig arrangert i Letohallen. Stevnet er et tradisjonelt arrangement og regnet som et av de største for disse to idrettene. Deltakerne kom fra Alta i nord, Askøy i vest og Kristiansand i sør, men både individuelt og i lagkonkurranser ble de gjeveste plasseringene igjen hos klubber fra lokalområdet.

Teppecurlerne fra Øvre Romerike HIL, Sigrid Hyldmo og Vigdis Mørdre, vant sin klasse i lagspill foran Eidsvoll funksjonshemmedes idrettslag.

Øvre Romerike HIL tok også tredjeplassen i herrenes åpne klasse. I de individuelle konkurransene og ble det en ny klasseseier til Vigdis Mørdre. Sigrid Hyldmo ble nummer to i damer åpen klasse. Olaf Hyldmo tok tredjeplassen i herrenes åpne klasse.

LES OGSÅ: Vant to gull i paradressur

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no