18. jul
TAKKER FOR SEG: Målvakt Fredrik Mundal Johansen gir seg i Ull/Kisa.
 
Lokalt fotballtalent slutter i Ull/Kisa
Han var tiltenkt en plass i A-stallen til Ull/Kisa denne sesongen. Nå har Fredrik Johansen Mundal valgt å trappe ned for å prioritere studier.

Publisert: 08.jan.2019 13:00
Oppdatert: 08.jan.2019 21:00

Etter to år med utlån til KFUM, Skjetten og Skedsmo, var Fredrik Johansen Mundal tiltenkt en plass i keeperteamet hos årets Ull/Kisa-lag. Nå har ullsokningen landet på at fotballsatsingen ikke lar seg kombinere med lærerutdanningen.

– Jeg har vært i Ull/Kisa hele livet, og dette kommer alltid til å være klubben min. Nå i vinterpausen har jeg brukt tiden til å undersøke mulighetene for å kombinere skole og å fortsette med fotballen. Med en del praksis som kommer til våren, samt den nye fraværsregelen, så fikk jeg rett og slett ikke kabalen til å gå opp, sier han til klubbens nettsider.

22-åringen hadde sin første A-lagstrening i 2013, og har vært i A-stallen siden 2014.

– Når det gjelder fotball, så har jeg planer om å fortsette å spille, men da blir det nok på et nivå hvor det trenes senere på ettermiddagen enn det gjøres i Ull/Kisa, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no