17. jan
KLABB OG BABB: Eidsvold Turn spilte seg til et hav av målsjanser. Raufoss-keeper Rino Lund Johnsen var både god og heldig som ikke måtte plukke mer enn tre baller ut av nettet.
 
Mål om å vinne resten
Lagets imponerende seiersrekke endte med bråstopp mot Tynset i forrige serierunde. I mandagens møte med Raufoss 2 sprudlet det tidvis av blåtrøyene.

Publisert: 26.sep.2017 11:20
Oppdatert: 26.sep.2017 12:00

– Det ble 3–0 til slutt, og det er jo et bra resultat, dét. Men det burde ha vært mer, smiler Turns trener Jon Slaatsveen etter kampslutt.

– Vi er fornøyde med sluttresultatet og det offensive spillet, men en periode i førsteomgang var det litt Hawaii-fotball. Et par ganger ga vi de noen farlige overganger, men etter pausen synes jeg vi hadde mye mer kontroll.

KUN ETT MÅL TIL PAUSE

Turn skapte målsjanser på løpende bånd mot et på papiret sterkt Raufoss 2. Høyreving Dabove var et konstant uromoment mot opplendingene. Nær sagt som vanlig herjet han med motstanderens forsvar, og kom seg fint forbi gjentatte ganger. Kvarteret ut i kampen forserte han også Raufoss’ keeper, men avslutningen ble blokkert. Midtveis i omgangen kom Jonatan Teigland alene med keeper, men også han ble nektet scoring. To minutter senere kunne Teigland juble etter at avslutningen hans gikk via en Raufoss-spiller og i mål. Etter en drøy halvtime var gjestene nære utligning da Fredrik O. Bjørnerud dro seg gjennom Turn-forsvaret. Teknikerens avslutning alene med Peter Rusina ble imidlertid godt stoppet av sisteskansen. Rett før pause hadde Gawecki to brukbare forsøk, men til tross for mange målsjanser gikk lagene til pause på 1–0.

SJANSE-BONANZA

Hjemmelaget fortsatte å skape målsjanser også etter hvilen. Dabove gikk rett i angrep og fikk slått inn. Keeper bommet på ballen, men Gawecki fikk ikke stokket beina riktig. Minutter senere fikk Turn omsider lønn for strevet. Dabove traff tverrliggeren, Kolbjørnsrud knallet til på returen – før Teigland var sist på ballen før den passerte streken.

– Den første scoringen kom etter en fin stikker fra Kristoffer Trandum Nordlie. Jeg prøver å sette ballen forbi keeper, men så går den borti et bein og havner i det andre hjørnet – men mål er mål. Den andre er et skudd fra Johan Kolbjørnsrud som jeg styrer ned i hjørnet, beskriver tomålsscorer Teigland. Han medgir at scoringene var av det enkle slaget, men som så mange ganger før i år var han på rett sted til rett tid.

– SKAL VINNE RESTEN

Etter en drøy time tråklet Jon Erik Økland seg igjennom og ble felt – denne gangen blåste dommeren for straffe. Dabove satte straffesparket sikkert i mål og punkterte med dét kampen. Turn opprettholdt trykket uten at det resulterte i flere scoringer. Blant annet var Gawecki nære på med to gode headinger, men det ville seg ikke for polakken.

– Vi vet at både Lyn og Stabæk 2 kan tape poeng, så for oss handler det om å plukke trepoengere i våre egne kamper. Fire kamper gjenstår av sesongen og vi går for full pott fra alle de, sier Jonatan Teigland. Turns neste kamp er borte mot Flisa førstkommende lørdag.

Kampfakta

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2, Eidsvold Turn – Raufoss 2 3-0 (1-0)
  • Eidsvoll kunstgress, 130 tilskuere 
  • Dommer: Anders Bodding, Haga
  • Mål:
  • 1-0 23. min.: Jonatan Teigland
  • 2-0 50. min.: Jonatan Teigland
  • 3-0 61. min.: Thierry Dabove (str.)
  • Gule kort: Kyllian Kouame, ETF. Armin Aganovic, Petter Senstad, Raufoss 2
  • Lag Turn: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud – Kristoffer Trandum Nordlie (Joakim Madsen fra 81.), Jon Erik Økland – Thierry Dabove (Erik Ruud fra 82.), Jonatan Teigland (Sondre Rustad Rudi fra 77.), Stian Teksum – Piotr Gawecki (Kyllian Kouame fra 81.)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no