16. sep
VANT. Martine Myhrer Dyngeland vant et stort stevne i Polen.
 
Martine helt til topps i Polen
NANNESTAD. Ungjenta Martine Myhrer Dyngeland gikk helt til topps i et sprangridingstevne i Polen.

Publisert: 11.des.2016 19:23
Oppdatert: 27.jan.2017 14:49

Martine Myhrer Dyngeland er en meget talentfull sprangrytter. I Polen konkurrerte Martine i samme klasse som Benedikte Serigstad Endresen. De sørget for norsk dobbeltseier i rittet som var trestjernersklasse i Poznan.

- Med en hinderhøyde på 1.40 meter i «akkumulatorklassen» hvor man plukker poeng for hvilke hinder man hopper, var det kun tre ekvipasjer som fikk full poenguttelling (65 poeng). De norske ekvipasjene Martine Myhrer Dyngeland på Douglas Hill og Benedikte Serigstad Endresen på Comic var to av dem, og med de raskeste tidene i klassen endte rytterne på henholdsvis første- og andreplass i trestjernersklassen, skriver hestesport.

- Å vinne i dag var veldig gøy, konstaterer en lykkelig Martine etter dagens prestasjon.

- Det var absolutt en god avslutning på sesongen, og nå har hesten gjort seg mer enn fortjent til en juleferie. Han har hatt en veldig hard og lang sesong, som eneste hesten min i mitt siste Young Rider-år.

Rytteren trenes til daglig av Eurico Mariante, og sammen la de planen før helgens siste klasse med mottoet: «Go for it!».

- Det var siste sjanse på stevnet, og etter å ha fått et par bommer ned de første dagene var jeg sulten på en nullrunde. Banen passet oss veldig godt, med masse svinger og nesten ingen lange galoppstrekker, sier Martine. Første stevnedag, torsdag, var målet å kvalifisere seg til verdenscupen, men med to riv ble de ikke tatt ut til Grand Prix-klassen.

LES OGSÅ: Spa og tredemølle til hestene

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no