16. jul
DRAR. Kristoffer Ødemarksbakken forlater Ull/Kisa etter sesongen, men er sikker på at han en dag vender tilbake. (Arkivfoto).
 
Maura-mannen Kristoffer Ødemarksbakken går fra Ull/Kisa til eliteserien
Stjerneskuddet skal spille for Lillestrøm fra neste sesong.

Publisert: 07.sep.2017 18:57
Oppdatert: 07.sep.2017 19:03

Ull/Kisa Fotball og Lillestrøm kom denne uken til en enighet rundt en overgang for Kristoffer Ødemarksbakken. Det opplyser klubben i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Maura-mannen signerer en fireårskontrakt med LSK. Avtalen løper fra 1. januar 2018. Han hadde i utgangspunktet Kisa-kontrakt ut neste sesong, og fullfører altså inneværende sesong på Jessheim.

– Jeg føler meg klar og moden for et nytt steg og gleder meg til å spille for Lillestrøm. Samtidig er det flere kamper igjen av sesongen, og nå har jeg alt fokus på de, sier Ødemarksbakken.

I skrivende øyeblikk står han med 100 obligatoriske kamper, enten fra start eller som innbytter for Ull/Kisa IL Fotballs A-lag. Det gjelder både i seriespill og NM. Han har 18 scoringer, halvparten av dem har kommet i OBOS-ligaen denne sesongen.

- LITT VEMODIG

– Jeg føler jeg har blitt bedre og bedre med årene. Det har vært helt fantastisk for meg å være i Ull/Kisa, og det er litt vemodig å forlate klubben også. Men jeg er sikker på at jeg kommer til å spille her igjen senere, fortsetter Ødemarksbakken.

– Jeg har fått tillit og blitt formet som både fotballspiller og som person her. De trenerne og andre i støtteapparatet jeg har blitt kjent med fortjener en stor takk.

I barndomsårene har han spilt i Bjerke IL, og senere i Nannestad FK, som i en periode var samarbeidsklubben mellom Bjerke, Nannestad og Holter.

Ødemarksbakken kom til Ull/Kisa etter 2011-sesongen, og debuterte for A-laget i NM-kampen hjemme mot Tromsdalen 1. mai i 2013, som innbytter. Hans første kamp fra start var borte mot Kristiansund året etter.

– Vi ønsker å løfte Ull/Kisa Fotball i årene som kommer, men må også glede oss over at vi klarer å utvikle fotballspillere videre i sin karriere. Kristoffer har jobbet hardt for å bli bedre i mange år, og det er flott å se at hardt arbeid over tid gir resultater. Dette skal først og fremst han ha æren for selv, men det viser også at vi som klubb gjør mye riktig når en ung lokal spiller fra Maura kommer hit og kan ta det neste steget etter flere gode år her, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

GAMLE KJENTE

I Lillestrøm blir han lagkamerat med Jessheim-karen Simen Kind Mikalsen, som ble solgt fra Ull/Kisa etter 2013-sesongen. Også Arnold Origi (2012) og Fredrik Krogstad (utlån, 2016) har Ødemarksbakken spilt sammen med i den gule og grønne drakten. I tillegg var nåværende LSK-sjef Arne Erlandsen Ull/Kisa-trener i 2012.

LES OGSÅ: Rekordmange er klare for Landsturneringen i regi av Ull/Kisa

LES OGSÅ: Her trodde alle på stadion at Ull/Kisa utlignet

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no