21. okt
 
Noen bare utstråler rutine: Andre har nettopp fått sving på det
Gardermo-regionen har utøvere i alle stadier av idrettskarrieren.

Publisert: 27.des.2017 17:00
Oppdatert: 21.des.2017 10:38

De færreste holder det gående like lenge som John Arve Johansen på 80+, men i løpet av året har mange utøvere nådd milepæler i sine karrierer.

Veteranen John Arve deler kasteringene på Jessheim friidrettsstadion med blant andre Hanna Emilie Hjeltnes. Hun er i motsatt ende av sin kastekarriere, men som 13-åring har hun allerede markert seg stort innen kule, diskos, spyd og slegge.

Thea Smedheim Lunde bestemte seg i vinter for å legge telemarkskiene på hylla. I likhet med Vegard Breen, Andreas Roth, Miriam Bjørnsrud og Sindre Buraas har hun i midten av 20-årene valgt å gi seg på et stadium der idrettskarrieren fort kunne hatt de beste årene foran seg.

Også Andrea Bech går nye veger. Nannestad-jenta gir seg med ponniridning etter å ha oppnådd blant annet dobbeltgull i nordisk og 4. plass i EM med sin Elle Birken.

Kristoffer Ødemarksbakken er klar for å fortsette fotballkarrieren i eliteserien etter en begivenhetsrik oppvekst i Bjerke, Nannestad og Ull/Kisa.

Skiskytter Jørgen Brendengen Krogsæter går fortsatt kjølige økter hjemme på Jessheim selv om han denne sesongen har kommet seg inn i landslagsvarmen.

I Jessheim is- og flerbrukshall har mange små tatt sine første skøytesteg med en issportklubb i rivende utvikling. De har alle muligheter foran seg og vil helt sikkert ha mye moro med idretten.

Kanskje vil noen nå like langt som Ragnhild Haga, landslagsløperen som her og nå spiller alle kortene sine riktig for å spille en hovedrolle i OL.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no