20. jun
INGEN JUBEL. Det ble hverken mål eller poeng med hjem fra Lillehammer for Eidsvold Turn. Her fra kampen mot Gjøvik-Lyn i forrige runde.
 
Null poeng på tre bortekamper for Eidsvold Turn
LILLEHAMMER. En sen scoring sørget for at Turn fremdeles ikke har tatt poeng på bortebane

Publisert: 13.mai.2017 18:46
Oppdatert: 13.mai.2017 18:54

I den grad man kan antyde trender etter fem serierunder, peker Turn-pila oppover etter hjemmekampene og motsatt veg i bortekampene. To 4-0-seire hjemme er mer enn godkjent, men null poeng fra tre bortekamper skaper hodebry for blåtrøyene.

FRUSTRERENDE

– Jeg vet rett og slett ikke hva vi skal gjøre annerledes. Igjen eier vi kampen fra start til slutt og jeg tror vi har minst 75 prosent ballbesittelse. Det er frustrerende, sier Jon Erik Økland til EUB etter Turns tredje strake bortetap.

Han ser klare likheter i bortetapene.

– Med fare for å gjenta meg selv fra kampen mot Lyn; det er frustrerende å ikke få uttelling. Effektiviteten må opp. Når vi scorer ett, eller ingen mål selv, slipper vi også inn mål. Men når vi scorer fire mål selv - da klarer vi å holde nullen, sier en litt oppgitt Økland.

SEN AVGJØRELSE

Lørdagens oppgjør mot Lillehammer så lenge ut til å sikre i allefall ett poeng med hjem til Eidsvoll. Tre minutter før slutt ville Peder Bye Foss det annerledes. Innbytteren hadde vært på banen i snaue ti minutter før han ble matchvinner. Fra omkring elleve meter kom han seg løs og sørget for at de tre poengene ble igjen i Oppland.

VAR FORBEREDT

– Vi kommer til en del sjanser, flere av de er ganske store også. Turn-kapteinen mener det grenser til det utrolige at Lillehammer stakk avgårde med alle poengene. Han er klar på at de var forberedt på hva de møtte – et Lillehammer-lag som spiller entusiastisk og som er leie å møte hjemme på Stampesletta.

De to lagene møttes også i fjor, noe som endte med to Turn-seiere. Kampen på Myhrer ble av det enkle slaget for Turn: her ble slutteresultatet 5-0. Borteseieren satt lengre inne, tre innbyttermål etter pause snudde Lillehammers 2-0-ledelse til 2-3.

I lørdagens kamp ble det ingen scoringsjubel for Turn. Lillehammers sisteskanse bidro sterkt til dette, etter at han hadde flere praktfulle inngripner, spesielt i andreomgang.

Økland og resten av Turn-laget har likevel ikke mistet motet.

– Vi kan ikke fortsette å ha marginene imot oss i hver kamp. Vi har absolutt troa på at vi skal ta poeng fremover – også på bortebane, avslutter kapteinen.

Neste kamp for Eidsvold Turn spilles førstkommende lørdag hjemme mot Frigg.

Kampfakta

3. divisjon avd. 2

Lillehammer – Eidsvold Turn (0-0)

Stampesletta, 135 tilskuere

Dommer: Tommy Frydenlund, Gjøvik-Lyn

Mål:

1-0 87. min.: Peder Bye Foss

Gule kort: Stian Nyhus, Lars Lundgren Torgersen, Lillehammer, Kristoffer Trandum Nordlie, Joakim Madsen, Turn

Lag ETF: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Troung Tran, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud – Markus Stensby (Lars Andresen 89. min.), Kristoffer Trandum Nordlie – Thierry Dabove (Joakim Madsen 78. min.), Jon Erik Økland, Stian Teksum (Jonatan Teigland 78. min.) – Piotr Gawecki

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no