23. jul
ENIGHET: Leder Haakon Wenger og hovedtrener Michael Hall utvikler samarbeidet i Eidsvoll 1814s. Foto: Eidsvoll 1814s
 
Amerikanske Michael Hall blir hovedtrener for Eidsvoll 1814s
Blir værende i Eidsvoll med ny rolle.

Publisert: 05.okt.2017 14:36
Oppdatert: 05.okt.2017 15:05

I 2017-sesongen har Michael Hall vært spillende trener for Eidsvoll 1814s. Som trener har han bidratt inn mot elite og alle de aldersbestemte lagene i klubben. Nå er det klart at amerikaneren forlenger oppholdet i Eidsvoll med en ny rolle. Hall skal i 2018-sesongen være spillende hovedtrener for Eidsvoll 1814s.

– I POSE OG SEKK

– Økonomi og kontinuitet er to viktige faktorer for klubben og vi mener at vi med Michael får i pose og sekk, sier Lars Erik Flesvig på vegne av styret.

Hall ble hentet til grunnlovsbygda sammen med årets hovedtrener T.J. Reap før sesongen som var. Han kommer opprinnelig fra St. Louis, Missouri, der han spilte linebacker og runningback samtidig som han konkurrerte på høyt nivå i bryting. Han ble kåret til «All-State runningback» og «Conference player of the year» for sine offensive og defensive prestasjoner.

Etter High School gikk turen videre til Missouri Valley College der han signerte som safety og runningback. Han var startende runningback, men byttet deretter posisjon til safety og linebacker. Som linebacker ledet han det beste laget i ligaen i taklinger og ble kåret til «All-American Linebacker».

SPILT RUNDT OM I EUROPA

Michael har også gjort karriere i Europa og har tre sesonger i Tyskland (Ravensburg Razorbacks, München Rangers, Bielefeld Bulldogs), en sesong i Polen (Primacol Bialystok Lowlanders) og en sesong i Hviterussland (Minsk Zubrs) bak seg.

Hall er en allsidig spiller, men har sine beste attributter på den defensive siden av ballen. Selv om Elite har spilt ferdig for denne gang bidrar Hall inn mot U19 og U15 som fortsatt har sesong.

– Vi ønsker Michael lykke til med gjennomføring av resterende sesong for U19 og U15 og forberedelser til og gjennomføring av 2018-sesongen, avslutter Flesvig.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no