21. okt
KOMMER IGJEN. Håvard Tvedten og Kristian Kjelling på den første av deres håndballskoler i Jessheim is- og flerbrukshall.
 
En av verdens beste spillere kommer til Jessheim når Tvedten og Kjelling har håndballskole
JESSHEIM. Håndballprofilene Håvard Tvedten og Kristian Kjelling har med seg stjerneskuddet Sander Sagosen til Ullensaker idrettspark.

Publisert: 15.jun.2017 06:00
Oppdatert: 14.jun.2017 13:57

De to siste årene har Håvard Tvedten og Kristian Kjelling arrangert sin håndballskole TK Ballcamp i Jessheim is- og flerbrukshall.

STJERNEBESØK

I forbindelse med håndballskolen har de to håndballprofilene hatt med seg noen av Håndball-Europas største stjerner som instruktører. Det første året var Danmark-duoen Mikkel Hansen og Mads Mensah Larsen innom, og i fjor kom de norske landslagsspillerne Espen Lie Hansen og Sander Sagosen for å gi treningsveiledning, ta bilder og skrive autografer.

VERDENSLEDENDE

Til årets håndballskole, som går av stabelen fra 23. til 27. juni, er det klart at PSG-proffen Sagosen kommer tilbake. Sander ble kåret til verdens beste venstreback under VM i Frankrike i 2017, og som beste venstreback ved EM i Polen i 2016. Håndballskolen er for spillere fra ti til 17 år.

LES OGSÅ: De nye sandbanene kan brukes til både håndball og fotball

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STJERNESKUDD. Sander Sagosen kommer til Jessheim. Her er han med Råholt-dama Gry Hege Knutsen før avreise til Frankrike tidligere i vår.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no