25. jun
FERDIG: Vegard Skogheim får ikke forlenget sin Ull/Kisa-kontrakt. Arkivfoto
 
Bytter trener til neste år: Skogheim er ferdig i Ull/Kisa etter sesongen
Ull/Kisa forlenger ikke kontrakten med hovedtreneren.

Publisert: 08.okt.2018 13:23
Oppdatert: 08.okt.2018 14:20

Det melder klubben i en pressemelding mandag formiddag.

– Ull/Kisa Fotball er meget godt fornøyd med jobben Vegard Skogheim har gjort i de snart tre sesongene han har vært her, men etter flere runder i høst har vi landet på at veien videre vil bli med en ny hovedtrener fra vi starter opp i januar i 2019, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

 – Vegard har vært veldig delaktig i at vi nå har et fundament for å ta ytterligere steg opp mot de beste i norsk fotball. Det fundamentet, og retningen vi nå har som klubb, ligger der når vi nå jobber med hvem som skal bli vår neste hovedtrener. Vi opplever at Ull/Kisa Fotball er blitt en veldig attraktiv klubb for både spillere og trenere, forteller Strømberg.

 Etter halvannet år utenfor treneryrket, ble Vegard Skogheim Jonas Olssons erstatter i Ull/Kisa etter 2015-sesongen. I 2016 ledet han laget til sikker plass i OBOS-ligaen, mens 2017 endte med kvalifisering. Skogheim selv respekterer avgjørelsen, men hadde håpet å fortsette videre på Jessheim.

 – Klubben ønsker et nytt fjes fra neste år, og den avgjørelsen respekterer jeg. Jeg har jobbet som trener i så mange år at jeg vet hvordan disse mekanismene fungerer. Samtidig hadde jeg håpet på et annet utfall av saken, sier han.

Partene skilles som venner, og Vegard kommer til å trene laget ut gjeldende kontraktstid, som altså er ut denne sesongen.

– Både klubben og laget har hatt god progresjon siden vi berget plassen i 2016. For de gjenstående kampene er vi i posisjon til å få en ny kvalifisering, og jeg vil gjøre alt i min makt for at vi skal klare det, sier Skogheim.

I helgen ledet Skogheim laget til ett poeng mot serieleder Mjøndalen hjemme på Jessheim stadion. 

Strømberg sier til EUB at klubben ikke har gjort noen framstøt i jakten på neste hovedtrener. 

LES OGSÅ: Klubblegende Jørstad ikke lenger ønsket som spiller

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no