20. okt
 
«Nye» Myhrer fikk sin offisielle åpning
Åpningsfest med brask og bram.

Publisert: 11.jun.2018 11:00
Oppdatert: 11.jun.2018 11:05

Eidsvold Turns opprustede anlegg på Myhrer har allerede vært tatt i bruk i månedsvis. Før kampen mot Vestfossen, som Turn vant 5-2, ble den offisielle åpningen foretatt.

Vilberg skolekorps stod for hornmusikken og skapte en høytidelig ramme før innmarsjen til kampen. Riktignok måtte muligens noen av uniformene henges til tørk, da kunstgressbanens vanningsanlegg ble testet kort tid før kampstart – og det fungerte strålende.

Ordfører John-Erik Vika foretok den offisielle snorklippingen. Han var stolt av å kunne åpne den sjette kunstgressbanen i kommunen, men den første med vanningsanlegg.

- Enkelte har ment at det tilhører kun den ypperste eliten, men vi er glade for å få på plass et såpass skadeforebyggende hjelpemiddel på Myhrer, var et av poengene i Vikas tale.

Ordføreren foretok også et symbolsk avspark før fotballkampen ble blåst igang.

LIV OG RØRE

Klubben bød på gratis inngang og forskjellige aktiviteter i forkant av fotballkampen. Blant annet kunne de som ville få testet skuddfoten ved å få skuddhastigheten registrert med radar. I tillegg serverte klubben is og brus til alle sine spillere og ledere. Det ble også arrangert en aldri så liten showkamp. Et lag bestående av spillere fra klubbens rekruttlag møtte en gjeng med «veteraner».

«Veteranene» bestod av et knippe tidligere Turn-spillere med til sammen 1065 kamper for klubben: Tom Kristoffersen, Øyvind Ørbeck, Vemund Jensen, Ole Kjellbakk, Vegard Aune, Odd Cato Rynning og Terje Røsrud.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no