20. aug
 
Nye rebusposter er satt ut for syklister
JESSHEIM. Vårens sykkelrebusløp er i gang.

Publisert: 28.mai.2017 06:30
Oppdatert: 26.mai.2017 12:30

Vårens sykkelrebusløp i Ullensaker går fra 18. mai til og med 30. juni. Rebusen innebærer at ti poster er spredt rundt i hele Ullensaker, og på hver post står det bokstaver. Disse 30 bokstavene skal så settes sammen til en setning.

Deltakelse er gratis og krever ingen registrering.

– Alle poster er lagt slik at det skal være lett å kunne sykle til postene med barn. Det er selvfølgelig også helt greit om man setter sykkelen på bilen for å kunne ta de postene som er lengst unna. Vårt mål er få flest mulig til å få fine sykkelturer, sier Sidsel Skjelmerud fra Sykkelbyen Jessheim.

Kart er tilgjengelig på Ullensaker kommunes nettsider og lokaler. Sykkelbyen Jessheim er en dugnad blant næringslivet for å fremme hverdagssykling og å spre sykkelglede i Ullensaker kommune. Dette er det femte året de arrangerer sykkelrebusløp.

Et nytt sykkelrebusløp blir lansert til høsten, med start under Jessheimdagene. Hovedgevinsten, som trekkes blant alle som deltar, er en Elsykkel verdt 20.000 kroner. I tillegg blir det delt ut andre premier fra næringslivet og egne gevinster for barn under 16 år.

I fjor var det en 80-åring som stakk av med den gjeveste premien

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no