17. nov
SCORING: Lars-Jørgen Salvesen viste seg frem som en meget spennende signering. Sørlendingen ble fullt fortjent kåret til banens beste spiller. Her setter han inn matchvinner-målet.
 
Nykommeren viste seg frem: To mål i debuten
Lars-Jørgen Salvesen ble signert fra Start på overgangsvinduets siste dag. Med sine to scoringer ble sørlendingen den store helten mot Levanger.

Publisert: 19.aug.2018 22:26
Oppdatert: 19.aug.2018 22:27

– Jeg var spent før kampen. Det er selvfølgelig deilig å score to mål i debuten. Jeg har ikke fått trent altfor mye med laget, men har blitt tatt veldig godt imot av samtlige i klubben, smiler 22-åringen etter kampslutt.

LES OGSÅ: Ull/Kisa har signert midtbanespiller og angriper

Den offensive spilleren har fra flere hold blitt beskrevet som et av sørlandets største fotball-talenter. Til tross for begrenset tid med sine nye lagkamerater hevder han at de allerede har funnet tonen ute på banen.

– Jeg føler meg trygg på en del av spillerne allerede, og begynner å bli kjent med styrkene til de andre på laget. Dette kommer bare til å bli bedre og bedre, sier Salvesen, som ble plassert på vingen i sin første kamp for Ull/Kisa.

KANTROLLE

Spilleren med den karakteriske hestehalen har mest erfaring som spiss, men sier at han var forberedt på en kantrolle hos Jessheim-klubben.

– Det går veldig fint å spille på kanten. Jeg hadde en god prat om det med Skogheim før jeg kom hit, så det var jeg klar over.

– Det er selvfølgelig fantastisk av Salvesen å score to i dag, sier Skogheim som samtidig skryter av dagens andre Kisa-debutant, Sebastian Remme Berge. Han kom inn i pausen og rakk også å vise seg frem.

– Han gjorde også sakene sine meget bra, og vi kommer til å få mye glede av det fantastiske drivet hans, sier Kisa-treneren.

TO RASKE MÅL

Salvesen presenterte seg for Kisa-fansen allerede elleve minutter uti debuten. Nykommeren gikk rett inn i startelleveren – og viste raskt hvorfor.

Kristoffer Normann Hansen spilte en frekk stikker igjennom Levangers bakre rekker. Salvesen brukte kun ett touch på å sende Ull/Kisa til himmels. Alene med keeper tuppet den tidligere Start-spilleren ballen sikkert i nota.

Jubelen på tribunet hadde imidlertid knapt stilnet før Levanger utlignet til 1-1 ved Andreas Petersson.

NYTT TRØEN-MÅL 

Etter halvtimen gjorde gjestene vondt til verre for de gulgrønne. Robert Stene satte inn 1-2 fra kort hold, men Martin Trøens sene scoring sørget for 2-2 til pause.

Eidsvollingen scorte i forrige kamp borte mot Notodden, men noterte seg med dette for sitt første Kisa-mål på Jessheim stadion.

MATCHVINNER

Rett før timen var spilt dukket Salvesen opp igjen. Mats-Andre Kaland, som også hadde assist til Trøens mål, slo inn fra høyre. Ballen snek seg forbi Levanger-målvakten og Salvesen hadde ingen vansker med å trille inn sitt andre og kampens siste mål.

ETTERLENGTET SEIER

Det var en lettet Kisa-trener som møtte pressen etter kampslutt.

På høstsesongens fire første forsøk manglet fortsatt trepoengeren for Vegard Skogheim og hans gutter. Isolert sett mener han seieren i det femte forsøket er sesongens viktigste.

– Vi spilte ikke så pent, men det var deilig med tre poeng. Spillet har vært pent før i år uten at vi har fått så mye ut av det, men i dag har vi vel fire målsjanser og scorer på tre. Hvorfor vi har trengt tretten målsjanser for å få ett mål tidligere, men klarer å være så effektive i dag er vel fotballens mysterium, humrer Skogheim.

Kampfakta 

  • OBOS-ligaen
  • Ullensaker/Kisa – Levanger 3-2 (2-2)
  • Jessheim stadion,725 tilskuere

Mål: 

  • 1-0 11. min.: Lars-Jørgen Salvesen
  • 1-1 13. min.: Mats Andreas Petersson
  • 1-2 30. min.: Robert Stene
  • 2-2 44. min.: Martin Trøen
  • 3-2 58. min.: Lars-Jørgen Salvesen

Gule kort: Martin Ove Roseth, Adria Mateo Lopez, Levanger. 

Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Jan Tore Amundsen, Morten Sundli, Espen Garnås, Mats-Andre Kaland – Eric Kitolano (Sebastian Remme Berge fra 46.), Christian Aas, Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen, Lars-Jørgen Salvesen – Martin Trøen (Cisse Abshir fra 73.)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no