25. jun
MILEPÆL. Med sitt 0-2-mål mot Korsvoll rundet Jon Erik Økland 100 scoringer for Eidsvold Turn. Her er han avbildet mot Heimdal i fjor.
 
Økland i hundre for Turn
OSLO. Jon Erik Økland satte inn sitt mål nummer 100 for Eidsvold Turn da serieleder Korsvoll ble knust.

Publisert: 27.mai.2017 20:15
Oppdatert: 27.mai.2017 21:45

- Det var veldig deilig med en seier igjen nå. Forskjellen i dag kontra tidligere er at vi gjør det vi skal og står opp i duellene. Vi scorer på gunstige tidspunkt og seieren er vel egentlig aldri truet. Nå må vi prøve å holde konsentrasjonen og humøret oppe, så blir det mange poeng fremover sier hundremålsscoreren selv.

- Hvordan føles det å runde 100 mål for Turn?

- Det er jo veldig stort å ha scoret 100 mål, selvfølgelig. Men det vikigste her er jo laget, smiler Økland, som ikke akkurat tar av for hverken seieren eller jubileumsmålet: - Det blir vel en helt rolig feiring, det er ikke noe å ta av for enda!

MØTTE ET GODT LAG

Korsvoll hadde før møtet med Turn vunnet samtlige av sine seks seriekamper. I tillegg hadde Oslolaget kun sluppet inn to mål. Forutsetningene var dermed vriene for et Turn-lag som ikke hadde tatt poeng på bortebane før denne kampen.

Etter en snau halvtime slo Turn et frispark inn i feltet. Jonatan Teigland vant duellen og en Korsvollspiller var sist på ballen før den gikk i mål. Turns andre for dagen - og Øklands 100. i Turntrøya kom etter 50 minutter. Økland ble spilt fri utenfor 16-meteren fikk tid til å dunke inn jubileumsmålet. Snaut ti minutter senere ble kapteinen lagt i bakken i straffefeltet, og Thierry Dabove scoret fra ellevemetersmerket.

HARD BATALJE

- Dette var veldig moro - og veldig fortjent, sier Turn-trener Jon Slaatsveen. Det ble en hard batalje mot et robust og voksent lag, men jeg synes vi løste det på en veldig bra måte.

- Hvordan var forberedelsene til en antatt knalltøff bortekamp?

- Vi snakket med vilje lite om motstanderen og heller om hva vi selv er gode på. I de siste kampene har vi hatt litt for mye fokus på lagene vi har møtt, sier Slaatsveen, som er full av lovord om hundremålsscorer Økland:

- Han stod virkelig frem i dag. Han gjør en glimrende kamp, scorer mål og skaffer oss straffespark, sier Slaatsveen før han legger til: - og hundre mål for klubben er fantastisk.

Kampfakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Korsvoll – Eidsvold Turn 0-3 (0-1)

Korsvoll kunsgress, 95 tilskuere

Dommer: Morten Andersen-Gott, Øvrevoll Hosle IL

Mål:

0-1 27. min.: Gaute Skogtun (selvmål)

0-2 50. min.: Jon Erik Økland

0-3 59. min.: Thierry Dabove (str.)

Gule kort: Bjørn Daniel Moen Hansen, Anders Winther Kogstad, Marcus Kristiansen, Bo David Lundström, Korsvoll. Jonatan Teigland, Henrik Ulseth, Turn.

Lag ETF (4-5-1): Peter Rusina – Robin Edvardsen, Andre Trandum Nordlie, Troung Tran, Johan Kolbjørnsrud (Henrik Ulseth fra 78.) – Thierry Dabove (Sondre Rustad Rudi fra 90.), Kristoffer Trandum Nordlie, Markus Stensby, Jon Erik Økland, Stian Teksum (Joakim Madsen fra 80.) – Jonatan Teigland (Eiven H. Solberg fra 78.)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no