20. okt
IMPONERER: Ragnhild Haga gikk raskest av alle under søndagens avslutning på minitouren i Finland. (Arkivfoto)
 
Raskest av alle på jaktstarten: Ragnhild Haga kom på pallen i verdenscupen
Holter-kvinnen fortsetter å imponere stort i sesongåpningen.

Publisert: 26.nov.2017 11:01
Oppdatert: 26.nov.2017 11:01

Minitouren i Ruka, Finland, ble avsluttet med ti km fri teknikk, søndag formiddag. Marit Bjørgen ble slått av svenske Charlotte Kalla, men det norske laget kunne likevel glede seg over en stor opptur ved at Ragnhild Haga imponerte med en 3. plass.

- Dette er nesten som en seier for meg, sier Haga til NRK.

Minitouren startet dårlig for mange av de norske på fredag. Holter-kvinnen gikk ut som nummer ti på jaktstarten, men med best tid av samtlige klarte hun å gå seg helt opp til den siste plassen på pallen. På slutten dro hun fra blant andre Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg.

- Jeg tenkte bare å gå alt jeg hadde inn mot mål, og når ingen kom opp på oppløpet skjønte jeg nesten ingenting, sier Haga og smiler.

I starten av sesongen viser Åsen IL-løperen at hun virkelig mener alvor med å ønske seg en større rolle i det kommende OL.

- Hun gikk fort på Beitostølen og i går og i dag. Hun har hatt en veldig god høst hvor hun har vært frisk og hatt overskudd. Fortsetter hun med det så kommer det til å bli en flott sesong for Ragnhild Haga, sier landslagssjef Roar Hjelmeset til NRK.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no