15. jun
SCORINGSGLEDE: To ganger jublet Kisa-rekruttene for mål. Begge gangene var Herman Henriksen spilleren som ble omfavnet.
 
Ull/Kisa-rekruttene vant mot Hauerseter, som så rødt igjen
To scoringer av Herman Henriksen sørget for tre poeng til Ull/Kisa 2.

Publisert: 08.aug.2017 12:00
Oppdatert: 08.aug.2017 12:02

– Det var en typisk nabokamp med fullt trøkk fra start. Kampen besto av mer kriging enn finspill, men jeg føler vi for det meste har god kontroll. Hauerseter slår mye langt og det er vanskelig å få stoppa det, men når vi får tatt ned ballen og spiller på få touch er vi gode, sier tomålsscoreren.

Spisstalentet er glad for å plusse på to nye scoringer på målkontoen. Henriksens første scoring kom etter at en Hauerseter-spiller bommet på et innlegg fra Oliver Stenseth.

– Jeg mottar ballen og setter den i goalen, forklarer Henriksen enkelt og greit.

– På den andre scoringen vinner jeg ballen på midten og setter fart. Til slutt får jeg sendt av gårde et sleivspark som går i mål, smiler han. Henriksen har fått spilletid i flere kamper i OBOS-ligaen. Med gode prestasjoner på rekruttlaget håper han på mer tillit på klubbens A-lag i tiden framover.

– GOD KAMPPRESTASJON

Hauerseters Remi Rød satte inn 1–1 fra kort hold etter en snau time. Utligningen skapte ny spenning i kampen og Hauerseter satte inn et visst trykk. Likevel var det langt mellom høydepunktene i et surt og regnfullt vær. I siste kamp før ferien, hjemme mot Eidsvold Turn 2, spilte Hauerseter i praksis hele kampen med ti mann etter en tidlig utvisning. Også mot Ull/Kisa 2 fikk de se det røde kortet. Kvarteret før slutt pådro Martin Lundemo Syvertsen seg to gule kort på ett minutt. To klare etterslengere resulterte i at han måtte forlate banen – og da gikk lufta litt ut av ballongen, mener Hauerseter-trener Trond Johnny Lien.

– Det var totalt unødvendig å pådra seg den utvisningen. Vi må spørre oss selv om hvor fokuset er og om vi rett og slett er i vater, tordner Lien oppgitt.

– Vi mangler litt driv og energi, spesielt i starten av kampen. Jeg synes også vi har manglende uttelling på dødballer. Likevel er jeg ikke misfornøyd med kampen sett under ett. Derimot er jeg misfornøyd med enkelte situasjoner der vi gjør dårlige valg.

– SKULLE ØNSKE SAMHANDLINGEN VAR BEDRE

Hauerseter-treneren mener laget hans står som forventet etter ferien. Likevel er han skuffet over mangelen på samhandlingen i laget.

– Det er nok enda noen uker til vi er 100 % der vi ønsker å være, og det har vi visst en stund allerede. Utover høstsesongen skal vi bli adskillig bedre enn vi er per dags dato. Klubben er i ferd med å gjennomgå et generasjonsskifte, noe som gir enkelte utfordringer. Laget bygges med tanke på framtiden, og det er vi sikre på at vil bli bra, sier Hauerseter-treneren.

Kampfakta

 • Hauerseter – Ullensaker/Kisa 2 1-2 (0-1)
 • Nordkisa stadion, 60 tilskuere
 • Dommer: Mahir Cagatay, Fenstad SK
 • 0-1 36. min.: Herman Henriksen
 • 1-1 58. min.: Remi Rød
 • 1-2 76. min.: Herman Henriksen
 • Gule kort: Oliver Stenseth, Ull/Kisa 2. Martin Lundemo Syvertsen, Hauerseter
 • Rødt kort: Martin Lundemo Syvertsen (to gule), Hauerseter
 • Lag Hauerseter: Jon Asgeir Claudi – Stian Pettersen, Fredrik Skottner, Øyvind Elstad Bekken, Jørgen Alstad - Jesus Marie Barutwanayo, Simen Blaker, Magnus Johansen Mundal – Martin Lundemo Syvertsen, Remi Rød, Marius Preber
 • Benyttede reserver: Petter M. R. Stenseth, Vetle Grønvold Eriksen, Joakim Lilleøen Eriksen
 • Lag Ullensaker/Kisa 2: Alexander Vangen – Markus Gulliksen, Hevar Taymur, Karsten Rognerud, Oliver Christen Vikan – Oliver Stenseth, Martin Søreide, Julian Timon el Gazi, Markus Furseth, Fredrik Ullersmo – Herman Henriksen
 • Benyttede reserver: Sander Forø, John-Emil Wethal

LES OGSÅ: Seieren glapp for Kisa i et fyrverkeri av en fotballkamp

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GOD KONTROLL: Kisas forsvarsspiller Karsten Rognerud spilte en svært solid kamp. Gjentatte ganger stoppet han forsøkene fra Marius Preber og Hauerseter.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no