23. jul
 
Ryttere fra Øvre Romerike tok alle tre titlene i feltritt-NM på hjemmebane
Ullensaker rideklubb arrangerte NM i feltritt denne helgen. Ryttere fra Øvre Romerike tok alle tre NM-titlene under konkurransene i Nannestad og Gjerdrum.

Publisert: 08.aug.2018 15:00
Oppdatert: 07.aug.2018 14:12


Totalt tre gullmedaljer ble delt ut i helgens NM i feltritt, i aldersklassene junior, ponni og ungryttere. Mesterskapet ble arrangert av Ullensaker rideklubb, og i juniorklassen gikk gullet til hjemmerytter Andrea Årbogen Sandbakken.

– Det var utrolig gøy å vinne gull. Siden det var så tett mellom oss før siste stevnedag, kunne alt skje, sier Sandbakken til nettstedet Hestesport.

Julie Rørvik Gamlem fra Øvre Romerike Rideklubb ble kåret til norgesmester for ponni.

– Å vinne gullet var utrolig gøy, og en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Det har fortsatt ikke sunket helt inn, sier Gamlem, som ifølge hestenettstedet nå ser fram til Nordisk Baltisk Mesterskap i Finland om to uker, etterfulgt av lag-NM i september.

– Jeg har fortsatt ett år igjen som ponnirytter, så om alt går etter planen satser vi mot EM neste år, fortsetter hun.

Ungrytterne som deltok i NM ble testet på enstjernersnivå, som samsvarer med et internasjonalt nivå på hindrene og dressurprogrammet. Etter tre etapper gikk Eline Kjos Nilsen fra Ullensaker Rideklubb til topps i denne klassen.

– Det var veldig gøy å vinne gull! Blinki har vært helt super å ri hele helgen, og har virkelig fungert optimalt, og vi har hatt god hjelp av hele teamet rundt oss. Det har vært ett veldig fint stevne med gode baneforhold og en fin, og utfordrende terrengbane, forteller den tredje lokale norgesmesteren til nettstedet.

LES OGSÅ: Sommerprat med hesteguru Anton Granhus

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no