27. jun
Bilde 2: TOMÅLSSCORER: Kristoffer Ødemarksbakken scoret to mål og ble kåret til dagens Ull/Kisa-spiller.
 
Seieren glapp for Kisa i et fyrverkeri av en fotballkamp
Ullensaker/Kisa kom under etter ett minutt, men kjempet seg mesterlig tilbake i kampen. Likevel endte det med poengdeling mot Sandnes Ulf.

Publisert: 06.aug.2017 20:48
Oppdatert: 06.aug.2017 20:52

– Det er moro å score to mål, men det er veldig surt at vi slipper inn mål på slutten. Da blir det en liten bismak på det, sier Kristoffer Ødemarksbakken.

Han legger til at den TV-sendte kampen må ha vært morsom på skjermen. For det var litt av en fotballkamp som utspant seg på Jessheim stadion. Allerede etter ett minutt sendte Kent Håvard Eriksen bortelaget i føringen.

– Vi starter jo i praksis kampen med et handikap som følge av den tidlige scoringen. Etter hvert får vi i gang spillet vårt og leverer kanskje det beste jeg har opplevd i min tid i Ull/Kisa, sier Niklas Sandberg, som også har spilt i Sandnes Ulf tidligere.

– Det er spesielt å møte de igjen, men jeg skulle gjerne ha hatt med alle poengene herfra. Den gode midtbanespilleren er sterkt ønsket av eliteserieklubben Haugesund.

– Foreløpig forholder jeg meg til at jeg har kontrakt med Ull/Kisa ut neste sesong, men etter hvert ønsker jeg å ta steget opp i den øverste divisjonen, sier Sandberg.

KISA GIRET OPP

Kisa lot seg ikke vippe av pinnen og med stor offensiv vilje skapte de sjanse på sjanse. Blant annet traff ballen treverket både én og to ganger, men minuttet før pause fikk de gulgrønne omsider uttelling.

Nicolay Solberg utlignet med en frekk lobb fra midtbanen til enorm jubel fra hjemmefansen.

– De som har vært på kampene våre har vel sett at jeg har prøvd en del ganger, så det var deilig at den endelig satt. Jeg ble oppfordret til å skyte fra benken, og da jeg tittet opp så jeg at keeper sto langt ute, sier Solberg om drømmescoringen.

FYRVERKERIET FORTSATTE

Lagene gikk til pause etter en innholdsrik førsteomgang. Den andre omgangen var slettes ikke noe dårligere, og syv minutter etter hvilen satte Kristoffer Ødemarksbakken gultrøyene i ledelsen.

– Nicolay Solberg og Niklas Sandberg tryllet litt i forkant av målet og jeg kunne bare skli ballen inn, sier «Bakken».

Et snaut kvarter før slutt utlignet Sandnes Ulf på straffespark, men Kisa hadde fremdeles mer å by på.

Kristoffer Ødemarksbakken ble godt spilt opp av Mats-Andre Kaland. Fra rett utenfor sekstenmeteren curlet Ødemarksbakken ballen i krysset.

– Det var en avslutning jeg har øvd mye på, så det var moro å se den gå inn, sier 21-åringen.

SEIEREN GLAPP

De tre poengene Kisa øynet glapp to minutter før slutt. Kjell Rune Sellin var på rett sted til rett tid etter en corner og utlignet til 3–3.

– Jeg tror begge lag er like skuffet over poengdelingen. I dag gjør vi ting vi er gode på og viser at vi er et godt fotballag. Vi er ekstremt fornøyd med samhandlingen og måten vi skaper målsjanser på. Vi sitter igjen med en god følelse, men likevel er det litt skuffende å ikke sitte igjen med tre poeng. Nå får vi håpe det gode spillet fortsetter, sier Nicolay Solberg, som mener laget hadde godt av sommerferie for å få snudd skuta etter flere tapte kamper på rad i vårsesongen.

Kampfakta

 • OBOS-ligaen
 • Ullensaker/Kisa–Sandnes Ulf 3–3 (1–1)
 • Jessheim stadion, 660 tilskuere
 • Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, Valder IL
 • Mål:
 • 0–1 1. min.: Kent Håvard Eriksen
 • 1–1 44. min.: Nicolay Solberg
 • 2–1 52. min.: Kristoffer Ødemarksbakken
 • 2–2 77. min.: Kjell Rune Sellin (str.)
 • 3–2 84. min.: Kristoffer Ødemarksbakken
 • 3–3 88. min.: Kjell Rune Sellin
 • Gule kort: Jan Tore Amundsen Martin Rosenkilde, Niklas Sandberg, Ull/Kisa. Viljar Vevatne, Kenneth Sola, Tomas Kristoffersen, Sandnes Ulf.
 • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup–Mats-Andre Kaland, Martin Rosenkilde, Nikolas Walstad, Jan Tore Amundsen–Kristoffer Ødemarksbakken, Niklas Sandberg, Christian Aas, Sverre Martin Torp, Nicolay Solberg (Herman Henriksen fra 80.)–Ole Andreas Nesset

 
Bilde 1: SKUFFELSE OG JUBEL: Sandes Ulf fortviler, mens Kristoffer Ødemarksbakken og Niklas Sandberg jubler. Til tross for en glimrende forestilling holdt det ikke til mer enn poengdeling.
Bilde 3: FESTFORESTILLING: Seks mål i en fotballkamp er mye, men det kunne fort blitt flere mål i søndagens oppgjør mellom Ull/Kisa og Sandnes Ulf.
ØNSKET I ELITESERIEN: Niklas Sandberg er ønsket i FK Haugesund, men foreløpig ønsker ikke Ull/Kisa å selge midtbanespilleren.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no