18. jul
ØYE FOR MÅL: Jonatan Teigland sørget for tre nye Turn-poeng. Med sju minutter igjen å spille satte han inn kampens eneste scoring. Her sammen med André Trandum Nordlie og Henrik Ulseth mot Lokomotiv Oslo tidligere i år. Arkivfoto
 
Seiersrekken fortsetter for Eidsvold Turn
OSLO: Jonatan Teigland matchvinner etter sen scoring mot Frigg.

Publisert: 02.sep.2017 19:12
Oppdatert: 02.sep.2017 19:37

De siste tretten kampene har Turn gått seirende av banen – med unntak av én poengdeling. Lørdag møtte de laget som sist nektet blåtrøyene poeng, Frigg.

– Kampen startet som forventet, der Frigg hadde mye ball uten at de tok særlige sjanser offensivt. Førsteomgangen var veldig sjansefattig med maks et par sjanser til hvert lag. I andre omgang hevet vi oss veldig og hadde egentlig full kontroll på Frigg. Vi ville mest og tok over en del av banespillet, sier Turn-kaptein Jon Erik Økland.

MÅLTJUVEN TEIGLAND

Sju minutter før full ga Jonatan Teigland Turn-leiren grunn til å juble. Turn kom på en fin overgang og Piotr Gawecki dro seg inn i boksen før han slapp ballen videre. Som flere ganger tidligere i år var Jonatan Teigland på rett sted til rett tid – og satte ballen sikkert til side for keeper.

STOR MOTIVASJON

Turns poengfangst gjør at det fremdeles er jevnt i toppen. Lyn og Stabæk 2 er sammen med Turn lagene som skiller seg ut.

– Vi finner stor motivasjon i at vi kan ta igjen de som er foran oss på tabellen. Det er ikke noe problem å finne krefter og lyst til å jobbe for seier i hver kamp. Samtidig håper og tror vi at Frigg kan ta poeng fra både Lyn og Stabæk 2 i høst, så det blir spennende framover, understreker Økland.

Kampfakta

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
  • Ready–Eidsvold Turn 0–1 (0–0)
  • Tørteberg kunstgress, 70 tilskuere
  • Dommer: Neco Darian, Holmlia SK
  • Mål: 0–1 83. min.: Jonatan Teigland
  • Gule kort: Lars-Petter Moss, Frigg. Johan Kolbjørnsrud, ETF.
  • Lag ETF: Peter Rusina–Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud–Kristoffer Trandum Nordlie, Markus Stensby (Erik Ruud fra 46.)–Thierry Dabove, Jon Erik Økland (Johannes Kvebæk fra 90.), Piotr Gawecki (Joakim Madsen fra 84.)–Jonatan Teigland
 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no