18. jul
LYSERE. Styret i Stiftelsen Nannestad Skisenter ser lysere på å løse den mørke økonomiske situasjonen etter å ha vært i møte med kommunen. Foto: Magnar Haraldsen
 
Ser lys i mørket for Nannestad skisenter
NANNESTAD. Styret jobber på spreng for å sikre driften.

Publisert: 03.mar.2017 14:53
Oppdatert: 03.mar.2017 17:44

Som EUB fortalte forrige uke har Nannestad skisenter besluttet å stenge bakken på fredager for å spare penger i en vanskelig økonomisk situasjon. Roger Axelsen, styreleder av Stiftelsen Nannestad Skisenter, har sammen med resten av styrets medlemmer vært i møte med den politiske og administrative ledelsen i kommunen. Styret er positive og øyner håp.

Skisenteret i en presset økonomisk situasjon: Styret frykter for framtidig drift

– Vi fikk forståelse av at ordfører, rådmann og økonomisjef ønsker at Nannestad Skisenter skal bestå. Vi vil trenge stor hjelp fra kommunen for å klare å opprettholde aktiviteten, og vi tror de forsto alvoret i situasjonen. Vi er spent på en avklaring i oppfølgingsmøtet som holdes i mai, sier Axelsen.

Styret jobber hardt for at fritidstilbudet skal bestå.

– Vi vil at det skal myldre av barn og unge i bakken. Vi ser gleden de besøkende har når de står på ski her. Nannestad Skisenter er en viktig arena for veldig mange, sier Axelsen.

Nå oppfordrer han alle til å slå et slag for Åslia.

– Vi har plass til mange flere besøkende. Ta med deg familien, sus nedover bakken, kjøp deg noe i kafeen og ha en topp dag i Åslia. Jeg er sikker på at du ikke vil angre, sier Axelsen.

FRA LESERNES EUB: Ordfører må ta grep for å unngå at dette er begynnelsen på slutten for Nannestad skisenter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no