19. jul
STORMER VIDERE: Jonatan Teigland og Eidsvold Turn fremstår som ustoppelige. Lørdag tok de sesongens sjuende seier på åtte forsøk. Bildet er fra fjorårets møte med Lokomotiv Oslo, som på den tiden ble ledet av nåværende Turn-trener Joakim Dragsten. Arkivfoto: Eivind Garberg Bjerke
 
Sikret tre poeng og fortsatt tabelltopp
Eidsvold Turn tok med seg alle poengene fra slitekamp mot Østsiden.

Publisert: 02.jun.2018 20:00
Oppdatert: 02.jun.2018 20:51

Blåtrøyene er fremdeles ubeseirede i årets sesong. Oppgjøret i plankebyen ble aldri en finspilt affære, men et selvmål og straffescoring fra Jonatan Teigland var nok til å sikre seieren.

– Vi tok grep om kampen fra start. Frem til vi fikk 1-0-målet synes jeg vi skapte en del. Etter dette blir det mye og rot, og vi fant aldri rytmen helt, sier Teigland. Den offensive spilleren tok ansvaret fra ellevemeteren, da Turns faste straffeskytter – og toppscorer – Thierry Dabove var ute med skade.

– Utover i kampen inviterte vi Østsiden med i kampen igjen. Vi tar uansett med oss tre poeng, noe som er utrolig viktig i slike kamper, sier han til EUB.

SJANSEFATTIG OG LAVT TEMPO

Kampen ble spilt på Østsiden idrettsplass, én av etter hvert få baner med naturgress. Oppgjøret var fattig på målsjanser begge veier, men hjemmelaget var førende i store deler av kampen. Østfoldingene fikk ikke redusering før 68 minutter var spilt, og nærmere poeng kom de ikke til tross for at de klarte å sette et stort trykk mot Myhrer-laget.

Turns nærmeste konkurrent på tabellen, Lørenskog, tapte torsdag mot Vestfossen. Dermed har serieleder Turn skaffet seg en luke på seks poeng, før neste helgs hjemmemøte mot nettopp Vestfossen.

Kampfakta

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
  • Østsiden – Eidsvold Turn 1–2 (0–1)
  • Østsiden idrettsplass, 50 tilskuere
  • Dommer: Jan Frode Hansen, Råde
  • Mål:
  • 0–1 23. min.: Petter Stedjeberg (selvmål)
  • 0–2 60. min.: Jonatan Teigland (straffe)
  • 2–1 68. min.: Fatos Berisha
  • Gule kort: Rang Ferej, Østsiden. Jonatan Teigland, Johan Kolbjørnsrud, ETF.
  • ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie - Markus Furseth (Sondre Rustad Rudi fra 71.), Jonatan Teigland, Stian Teksum – Robin Hofer Dahl (Piotr Gawecki fra 62.)

LES OGSÅ: EIF tapte lokaloppgjør: - Det er en blytung periode

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no