16. jul
STYRKETRENING. Nicolay Solberg og Vetle Dragsnes på Elixia.
 
Skal ikke slippe seg ned: Ull/Kisa holder trøkket oppe etter sesongstart i toppen
JESSHEIM. Etter den gode sesongstarten er trener Vegard Skogheim opptatt av at Ull/Kisa-spillerne ikke skal tro at fortsettelsen kommer av seg selv.

Publisert: 23.apr.2017 12:00
Oppdatert: 21.apr.2017 11:46

Ull/Kisa har startet årets 1. divisjonssesong med uavgjort mot Levanger og seiere mot Arendal og i lokaloppgjøret mot Strømmen. Dermed har laget spilt seg opp til en kvalikplass i toppen av tabellen.

– Nå som det har gått litt bra i starten er det viktige nå at vi ikke slapper av og tror at det kommer av seg selv. Gutta har trent bra i vinter og har tatt med seg dette inn i sesongen. Vi skal trene med enda mer kvalitet framover, sier Skogheim til EUB.

– TRENER VELDIG BRA

Han sitter og følger med på spillerne som trener styrke på Elixia Jessheim. Før sesongstart så han et større og sterkere lag. Assistenttrener Tomas Skaret Halvorsen er inne og veileder enkeltspillere under de forskjellige øvelsene. Ifølge spillerne har den nye assistenttreneren sørget for mer struktur på styrketreningen etter at han kom inn i jobben til oppkjøringen. Skaret Halvorsen er fornøyd med det han ser og har sett av alternativ trening til fotballen i sine første måneder i Jessheim-klubben.

– Vi trener veldig bra. Det er helt vanlige øvelser, en kjedelig oppskrift, men det gjelder å gjøre det ordentlig, sier han.

Før sesongen var kaptein Truls Jørstad veldig opptatt av at laget skulle finne flyten fra start, framfor å bli jagende etter. I så måte er syv poeng, ubeseiret og kvalikplass helt i tråd med hva han håpet på.

– Å få en god start har gitt mye selvtillit, mye energi og ekstra boost inn i spillergruppa. Så nå er det bare å jobbe på for å holde det der, sier Jørstad.

På søndag skal Kisa spille bortekamp mot Elverum. En motstander som har fått stikk motsatt inngang på sesongen.

– Vi møter et nyopprykket lag som er desperate etter poeng. Vi har vært i den situasjonen før, de har hatt en tung start og da er det helt sikkert samling i bånn. Det blir en tøff kamp, sier Jørstad.

Mens Kisa kommer fra seier i lokaloppgjøret mot Strømmen tapte hjemmelaget stort mot Bodø/Glimt.

– Vi møter et lag som tapte 5–0 sist, så det blir et såret dyr som venter oss. Da blir det en krig i matchen som vi er nødt til å ta før man kan få fram sitt eget spill, sier trener Skogheim.

HATT MARGINENE MED OSS

Hovedtreneren setter Kisas poengfangst i perspektiv ved å poengtere at laget har hatt marginer med seg i sesongåpningen.

– Vi har scoret mål på slutten og kunne fort stått med tre poeng i stedet for syv. Vi har hatt marginene med oss i år, noe vi ikke hadde i fjor. Men det henger sammen med at det jobbes godt ute på banen, og det har gitt oss selvtillit, og da gjør man de riktige tingene mer av seg selv, sier Skogheim.

I tillegg til langtidsskadde Markus Furseth må han klare seg uten Martin Torp i 2–3 uker.

– Ellers er vi alle mann alle, noe som er veldig hyggelig også når vi skal trene, sier Skogheim.

LES OGSÅ: Om kun få uker kan Ullensaker/Kisa hete UKI Jessheim


 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SPOTTER. Assistenttrener Tomas Skaret Halvorsen veileder Emmanuel Troudart.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no