20. jun
TRENERDUO: Assistenttrener Tomas S. Halvorsen (t.v.) og hovedtrener Vegard Skogheim følger med på en av årets kamper på Jessheim stadion.
 
Slik skal Ull/Kisa bli enda bedre neste år
Etter å ha evaluert årets suksessesong er Ull/Kisa og assistenttrener Tomas Skaret Halvorsen klare på hvordan de skal bygge videre på framgangen.

Publisert: 13.des.2017 12:00
Oppdatert: 13.des.2017 12:57

– Dette har vi snakket mye om. Jeg tror nøkkelen er at vi må fortsette å dyrke det vi er gode på, fortsette å jobbe knallhardt hver dag, og bli enda tydeligere på hvordan vi vil spille, sier assistenttrener Tomas Skaret Halvorsen.

HAR EVALUERT I FELLESSKAP

Før spillerne tok ferie fra fellestreninger til over nyåret har de evaluert bakgrunnen for at Ull/Kisa kom så høyt som 6. plass i 1. divisjon, fikk spille kvalik til eliteserien, og tok en historisk høy poengsum (48).

– Vi har kommet fram til at det har vært en tilstedeværelse og profesjonalitet i alt vi har foretatt oss hele vegen. Det har også vist seg i kampene, sier assistenttreneren.

Han føler de har fått på plass en god treningskultur i laget.

– Jeg synes innstillingen og innsatsen til guttene i år har vært nøkkelen. Vi har nesten ikke hatt dårlige treninger hvor det ikke har vært god nok innsats. Man kommer forberedt på treninger og gjør det man skal. Hovedgrunnen har vært en sult og vilje til hver dag å bli bedre, sier han.

Eliteserie-klare Kristoffer Ødemarksbakken og ettertraktede Niklas Sandberg er blant spillerne som gjennom sesongen har trukket fram det tette samholdet i spillergruppa som en suksessfaktor.

– Vi har en fin miks av spillere hvor mange vil mye på forskjellige nivåer. Mange vil bli veldig gode i Ull/Kisa, noen vil videre mens andre vil spille seg inn på laget. Så må vi også håpe at måten vi spiller på gjør at de tør å være seg selv og at det er gøy å være på trening, sier han.

FÅR FLERE HENVENDELSER

Denne uka ble klubbveteranen Alexander Vangen signert som lagets 19. spiller på kontrakt. Lagledelsen ser for seg rundt tre forsterkninger utenfra. Etter en sesong der Kisa har markert seg i Fotball-Norge med spillere som har satt fart på karrieren i Jessheim-klubben, opplever de at også forutsetningene for rekruttering av spillere blir bedre.

– Vi føler allerede at vi får flere henvendelser nå enn i fjor. Det bør være et bra signal på utviklingen, sier Skaret Halvorsen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no