20. aug
NYTT. Det nye styret for fotballgruppa. Cato Strømberg (t.v) er fornøyd med måten styret har jobbet det siste året. Trond-Ivar Johansen (i midten) er ny leder av fotballgruppa.
 
Stadig overskudd for Ull/Kisa fotball, men noen forbruksfest blir det ikke
Jessheim. - Det tyder på at vi drifter trygt og godt, sier Cato Strømberg, daglig leder i Ull/Kisa Fotball

Publisert: 02.mar.2017 22:35
Oppdatert: 02.mar.2017 22:51

- Vi har positiv egenkapital og etter 2016 har vi et overskudd på drøye 600.000 kroner, sier Cato Strømberg til EUB etter årsmøtet torsdag kveld.

Noen forbruksfest blir det likevel ikke på Jessheim, og Strømberg er tydelig på at også budsjettet for 2017 er edruelig.

- Vi tar vi et skritt til fremover med å øke budsjettet noe, men fortsatt innafor rammene for der vi er nå. Vi prøver å bygge klubben videre uten å ta altfor store sjanser.

STEMTE FOR NAVNEENDRING: Men det er langt igjen til klubben kan kalle seg UKI Jessheim fotball

- Jeg vil tro vi er midt på treet i divisjonen

Strømberg forteller at Kisa er i en litt annen liga enn andre klubber i divisjonen hva budsjettering angår.

- Jeg spiste middag med daglig leder i Start forleden, og der har de et budsjett på 45 millioner. I Fredrikstad ligger de på 30 millioner, Her har vi et totalt budsjett på 17 millioner for hele klubben. Vi er nok omtrent midt på treet med slike summer. Det er flere lag som satser voldsomt, men jeg håper på å dra klubben videre med en sunn og god økonomi. Tanken er at vi kan etablere oss på godt nivå i 1.divisjon og da må økonomien følge det, forklarer Strømberg.

- Det vi kan være stolte av er at vi driver bra i klubben. Vi har nå orden på økonomien og klare planer for fremtiden. Planer for å være med i norsk toppfotball. Helt i sluttfasen for å bli godkjent som kvalitetsklubb. Akademi-kvalifisering som norsk toppfotball har.

- Sportslig har vi tatt et steg frem med at vi er mer profesjonelle enn tidligere. Doble økter tirsdager og torsdager og annenhver lørdag og søndag. Så vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet mellom Tomas Halvorsen og Vegard Skogheim. Fungert perfekt. Nye elementer sammen med Tomas som gutta er fornøyde med. Fin gjeng og vi ser positivt på sesongen som kommer.

MER PROFF KLUBB: Revolusjonerer hverdagen for spillerne i Ull/Kisa

- KOMMUNISERE MOT STORE SAMARBEIDSPARTNERE

Strømberg er også positiv til Kværners forslag om å endre profileringen på klubben.

- Jeg tror dette kan være med på å sette Jessheim mer på kartet. Vi synes det er positivt for hele idrettslaget med å få frem Jessheim i navnet. Logoen og historikken lar vi ligge, det gjøres ikke noe med, men markedsføringsmesig håper vi å få endret navnet til UKI Jessheim Fotball. Da kommuniserer vi tydeligere opp mot de store samarbeidspartnerne om vi får stedsnavnet inn i bildet på en bedre måte, fortsetter Strømberg. Men han er tydelig på at ønsket må gjelde Ull/Kisa Idrettslag som helhet - ikke bare fotballgruppa.

- Vi ønsker ikke å gjøre noe om resten av klubben ikke vil være med på endringen, sier Strømberg.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no