19. jul
Jentehockey: Ullensaker Flyers holder jevnlig arrangementer for jenter.
 
På Jessheim skal kvinnelige hockeyspillere være del av verdensomspennende kamp
Stor hockeyfest for jenter i ishallen.

Publisert: 09.mar.2018 11:30
Oppdatert: 06.mar.2018 09:35

Førstkommende helg skal det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) arrangere Global Girls Game. Dette er en hockeykamp hvor kvinnelige spillere skal spille en del av kampen på Jessheim, før andre spillere umiddelbart fortsetter kampen i et annet land. Målet med kampen er å feire jente- og kvinnehockey over hele verden.

Norge har fått tildelt tiden 11. mars klokken 13 til 14 for å gjennomføre sin del. Oppgjøret spilles i Jessheim is- og flerbrukshall, og IIHF holder oversikten over poengene og holder verden oppdatert på livescore.

Samme helg skal Ullensaker Flyers jentehockey arrangere serieavslutning for JU11-13. Dette er første gangen at det har blitt gjennomført en landsdekkende serie for jenter i denne aldersgruppen. Flyers-jentene tar imot Rosenborg, Stavanger, Østfold, Jar/Jutul, Vålerenga, Gruner, Kongsvinger og Storhamar.

Jessheim-klubben var med også første gang denne globale jentekampen ble arrangert. Flyers jobber iherdig med rekruttering av jenter til hockeysporten, og for kort tid siden var 100 jenter samlet i ishallen

LES OGSÅ: Øvre Romerike Budo Senter viste stor vilje

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no