20. apr
TOMÅLSSCORER: Med sine to mål sørget Jonatan Teigland for 2-1-seier borte mot Ready. Foto: Kjell-Widar Olsen
 
Teigland-dobbel skaffet Turn tre poeng Turn
– Vi startet for så vidt kampen greit. Vi hadde bra kontroll, men vi skapte ikke all verden, sier Turn-kaptein Jon Erik Økland.

Publisert: 05.aug.2017 20:13
Oppdatert: 05.aug.2017 20:17

– Vi startet for så vidt kampen greit. Vi hadde bra kontroll, men vi skapte ikke all verden, sier Turn-kaptein Jon Erik Økland.

Etter en snau halvtime kom Turn på et godt angrep som Thierry Dabove avsluttet. Keeper reddet skuddet, men på returen var Jonatan Teigland våken og satte inn 1–0 fra kort hold. Turn-laget slapp seg litt ned etter scoringen og Ready overtok mye av spillet. De fant likevel ikke vegen til nettmaskene før Turn doblet ledelsen. Rett før timen var spilt skøyt Teigland ballen i mål via en Ready-spiller. Oslolaget ga fremdeles ikke opp og fikk en sen redusering etter et hjørnespark. Ready fikk blod på tann og presset på i sluttminuttene, men nærmere poeng kom de ikke.

– Kampen var litt feriepreget, og det var mange slitne spillere i det klamme været, sier Økland, som mener Ready spilte mye bedre her enn i vårens oppgjør.

FUNNET SCORINGSFORMEN

Det er ingen hemmelighet at Turn har slitt litt med manglende effektivitet foran mål, men Økland påstår en del av dette også skyldes litt tilfeldigheter. Jonatan Teigland har imidlertid helt tydelig funnet scoringsformen. I tillegg til to mål mot Ready scoret han to mål i treningskamp mot Flint forrige helg.

– Det er moro for Jonatan og det er moro for laget. Han er flink til å være på rett sted til rett tid, sier Økland om målscoreren.

Tomålsscoreren selv synes det er godt å ta med seg alle poengene fra en skikkelig slitekamp.

– Vi varierer litt i prestasjonene og nøyaktighet med ballen i laget. Det er viktig å vinne på dager der ikke alt fungerer maksimalt også, påpeker Jonatan Teigland. Den målfarlige spilleren har ikke noen god forklaring på hvorfor det virkelig har løsnet, men poengterer at han tar med seg gode opplevelser fra trening inn i kamp.

– I tillegg må jeg skryte av resten av laget som ofte gir meg gode arbeidsforhold, sier Teigland.

LYN I NESTE KAMP

Førstkommende lørdag møter Turn nok et Oslo-lag. Da kommer Lyn på besøk til Eidsvollhallen kunstgress, ettersom jobben med å klargjøre Myhrer stadion neppe blir ferdig i løpet av uka. Oslolaget kriger helt i toppen av tabellen sammen med Stabæk 2. Det ligger an til et tøft oppgjør for begge lag – Lyn har vunnet samtlige av sine sju bortekamper, mens Turn har seks seire, én uavgjort og ett tap på åtte hjemmekamper.

– Vi går for å ta tre nye poeng her, avslutter Jon Erik Økland.

Kampfakta

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
  • Ready–Eidsvold Turn 1–2 (0–1)
  • Gressbanen kunstgress, 110 tilskuere
  • Dommer: Shkodran Dinaj, Rilindja IL
  • Mål:
  • 0–1 27. min.: Jonatan Teigland
  • 0–2 56. min.: Jonatan Teigland
  • 1–2 88. min.: Runar Flugheim Heggestad
  • Gult kort: Espen Lindberg Berntsen, Ready
  • Lag ETF: Peter Rusina–Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud–Kristoffer Trandum Nordlie, Jon Erik Økland, Thierry Dabove, Jonatan Teigland, Stian Teksum (Joakim Madsen fra 80.)–Piotr Gawecki

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
I SKUDDET: Jonatan Teigland setter her inn sin andre scoring for dagen. Foto: Kjell-Widar Olsen
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no