18. jul
STJERNE. Meget rutinerte David Jansen har tatt steget ned i divisjonene og spiller nå for Feiring ILs A-lag. Her med NEILs Oskar Lægland hakk i hæl. Foto: Bjørn Hytjanstorp
 
Tett og tøft lokaloppgjør mellom Feiring og NEIL
Langset. Dommeren het Terje Juven og motstanderne het Nordre Eidsvoll og Feiring. Også i de lavere divisjoner er serien i gang for fullt i vår.

Publisert: 05.apr.2017 16:00
Oppdatert: 05.apr.2017 13:47

Mandag kveld ble sjuerserien i Akershus sparket i gang, og det med et realt lokaloppgjør. Det manglet ikke på gode, lokale ingredienser i oppgjøret. Dommerhelten Terje Juven sto med fløyta, og med seg hadde Juven Magnus Julsrud Aasen og Ole Anders Valstad Jensen som assistentdommere. Trener for Feiring IL var godt fornøyd med å slå rivalene fra sør.

– Jeg vil si at vi hadde relativt god kontroll på matchen i samtlige seksti minutter, Vi slapp til Nordre kun et par farlige muligheter, men utenom det hadde Eirik Gjestvang og Kristoffer Brodshaug god kontroll i forsvar, sier Stian Melby, som i år trener Feirings A-lag sammen med Terje Rogstad. Selv om Melby hevder Feiring var best, sto det uavgjort til pause.

– Det var en litt småruskete, men god 1. omgang, som endte målløs. I 2. omgang brukte vi cirka ti minutter på å sette inn det første målet. Da kom det to raske et par minutter seinere. Og etter det kontrollerte vi i grunn kampen, og spilte på cruisekontroll. Alt i alt en fair og god kamp, konkluderer Melby.

stolpeskudd

Stoppergeneral hos hjemmelaget, Lars Jørgen Sætre, var mindre fornøyd med NEILs sjansesløsing utover i 2. omgang mandag kveld. Utover i 2. omgang ble David Jansen, med fortid i EIF, Turn og Kisa tungen på vektskålen i oppgjøret.

– Jeg fikk litt sjokk da jeg så at David sto på dommerkortet. Der har Feiring gjort et scoop. Men han ble passa godt på i 1. omgang. Det ble litt forskjell utover i 2. omgang da «feiringa» putta tre på kort tid. Vi var nære vi også ved et par ganger, blant annet med et stolpeskudd, forklarer Sætre. Han forteller derimot at tapet i lokaloppgjøret ikke tar pusten fra en motivert Minnesund-gjeng. Utover våren skal laget møte både Bøn, Dal og Turn 3.

– Stemninga i laget er meget god. Vi er mye bedre trent og samspilte enn i fjor. De yngre gutta er ett år eldre og har mer erfaring. I tillegg har vi fått et par nye spillere som har hevet laget, deriblant Sondre Strand Nilssen, Erlend Hauge og Amund Sandholt. Så tror vi skal bite godt fra oss i år, avslutter Sætre til EUB.

Kampfakta

  • Sjuerfotball
  • Nordre Eidsvoll IL – Feiring IL 0–3 (0–0)
  • Minnesund idrettspark
  • Dommer: Terje Juven
  • Mål: David Jansen, Anders Gjestvang, Jonas Langgård, Feiring IL
  • Tropp Nordre Eidsvoll: Tobias Linding Smedsrud, Håkon Martin Valstad Jensen (kaptein), Erik Krogvold Julsrud, Lars Jørgen Sætre, Sondre Strand Nilssen, Erlend Hauge, Oskar Solberg Lægland, Martin Mobakk, Lars Rom, Amund Harald Sandholt, Helge Julsrud Jensen
  • Tropp Feiring: Øystein Rydland, Ivar Langgård, Kristoffer Brodshaug, Leif-Henning Nordahl, Jonas Langgård (kaptein), Eirik Gjestvang, Kenneth Limbodal, Wilmen Germanmota, David Andre Jansen, Anders Gjestvang
 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no