18. jul
TOPPSCORER: Til tross for noen skadeplager i vårsesongen, er han divisjonens klart mestscorende spiller. Med 12 nettkjenninger er Thierry Dabove fire mål foran nestemann på lista.
 
Thierry Dabove solgt til Raufoss
Etter nærmere 50 kamper for A-laget og nærmere 30 mål, er kantspilleren Thierry Dabove solgt fra Eidsvold Turn til Raufoss Fotball.

Publisert: 09.jul.2018 14:30
Oppdatert: 09.jul.2018 13:21

– Han har vært veldig god i år, og gjort seg bemerket. Veldig artig at han har fått kontraktstilbud fra en 2.-divisjonsklubb, og kanskje får bli med opp til Obos-ligaen, sier Turntrener Joakim Dragsten.

Treneren legger ikke skjul på at Thierry Dabove har vært en viktig og toneangivende spiller for Eidsvold Turn. Han peker spesielt på de jevne kampene, hvor Dabove har vært med å avgjøre.

LES OGSÅ: - Det har vært flere konkrete henvendelser

– Det er klart at det er et kjempetap for oss, og vi kommer til å savne ham. Men vi har samtidig en veldig sterk tropp, så det er et tap vi skal klare å dekke over, sier treneren.

Dabove har tidligere spilt for Vålerenga og Skeid. Han har vært i Eidsvold Turn siden 2016. Nå går han over til Raufoss Fotball.

– Raufoss er et ganske ungt og sterkt lag i 2. divisjon. Det er en spillergruppes om har store ambisjoner. Det var hovedgrunnen til at jeg valgte Raufoss. Jeg har også store ambisjoner, så Raufoss Fotball passer perfekt for utviklingen min, sier Dabove til RaufossFotball.no etter å ha signert kontrakten.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no