19. jan
ORGANISERER. Agnethe Lindahl Karlsen og Maria Bakken hadde hovedansvaret, da tredjeklasse ved idrettslinja til Eidsvoll videregående arrangerte fotballturnering.
 
Ti jentefotballag spilte i Råholthallen
RÅHOLT. Fotballturneringa for jenter ble arrangert av elever fra Eidsvoll videregående for niende år på rad.

Publisert: 22.feb.2016 08:54
Oppdatert: 27.jan.2017 13:58

Den tradisjonelle fotballturneringa skal gi jentelag fra idrettslinjene i Oslo, Akershus og Hedmark en mulighet til å briljere på fotballbanen. Råholt og Vilberg ungdomsskole kunne også stille lag.
- Det er ganske mange jenter som spiller fotball, og vi ville ha et tilbud til dem også, sier Jannicke Nødtvedt Wenger.
Hun er lærer ved idrettslinja, og kan fortelle at de er fornøyde med at så mange lag stilte etter noen år med lavere deltakelse.

ELEVENE ARRANGERER

Fotballturneringa er en del av faget treningsledelse, og det er elevene i tredjeklasse som har ansvaret for arrangementet.
- Vi håper at alle får en god opplevelse, og har det gøy, sier Maria Bakken, som hadde hovedansvaret sammen med Agnethe Lindahl Karlsen.
- Det har egentlig gått veldig greit å planlegge turneringa, men det var mange brikker som skulle på plass, forklarer Karlsen.

FLINKE

- Det har gått veldig bra så langt, og de er veldig rolige, forklarer Wenger, som tror at det tyder på at elevene har gjort en god jobb med organiseringa.
LES OGSÅ: Mye å drive med i vinterferien

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no