18. jul
GODT UTGANGSPUNKT: Vegard Skogheim er klar for sin tredje sesong som trener for Ull/Kisa. Inn mot seriestarten 2. påskedag kunne han ikke vært mer fornøyd med troppen han har til rådighet.
 
Treneren synes årets Ull/Kisa-lag er perfekt: – Nå er det opp til meg
Før sitt tredje år som Ull/Kisa-trener føler Vegard Skogheim at han virkelig har fått satt sitt preg på stallen.

Publisert: 27.mar.2018 15:00
Oppdatert: 27.mar.2018 15:04

– Troppen er så solid som det Ull/Kisa kan framskaffe akkurat nå. Med de 22 vi har her på feltet nå er det konkurranse om plassene og gode treninger, så jeg synes troppen er perfekt. Både når det gjelder det fotballmessige, men også personlighetene, sier Skogheim til EUB.

Mellom sesongene har han mistet fjorårets profil Kristoffer Ødemarksbakken til Lillestrøm og eliteserien, men forsterket med stopper Morten Sundli og midtbanetrioen Kristoffer Normann Hansen, Henrik Loholt Kristiansen og Eric Kitolano. Gjennom tre oppkjøringer har han sakte, men sikkert, formet et Skogheim-lag.

– Dette blir mer og mer av hvordan jeg har lyst til at et fotballag skal framstå. Jeg har hatt tre vintere nå, og med det så føler jeg nå at jeg ikke kan skylde på noen hvis det går skeis. Nå er det opp til meg, for i gåseøyne er det «mitt» lag og det er slik jeg vil ha det, sier Skogheim.

POSITIV SESONGOPPKJØRING

Ull/Kisa tapte 0–2 i mandagens treningskamp borte mot 2. divisjonslaget Fredrikstad.

– Jeg synes vi gjør en grei kamp. Jeg synes vi får til mye av det vi planlegger på trening og har gjort før, men vi er for dårlig i begge boksene. Men det var en helt grei generalprøve, sier Skogheim.

I sesongforberedelsene har Ull/Kisa slått Stabæk (to ganger), KFUM Oslo, Raufoss og Sandnes Ulf, spilt uavgjort mot HamKam, og tapt for Kongsvinger og Fredrikstad. Treneren setter et plusstegn foran oppsummeringen av oppkjøringen.

– Jeg synes vi har trent og gjort det vi skal. Kampene har vært ålreite. Vi har hatt noen gode og middels, men selv om vi har tapt mot Kongsvinger og Fredrikstad så synes jeg vi aldri har spilt en dårlig fotballkamp, sier Skogheim.

LITEN PÅSKEFERIE

Etter kampen mot Fredrikstad har troppen et par dager fri før de siste forberedelsene skal gjøres inn mot seriestarten hjemme mot HamKam, andre påskedag.

– Jeg har alltid en god magefølelse, men jeg føler at vi har jobbet knallhardt og gjort det vi kunne gjøre i oppkjøringen. Samtidig vet jeg at det er 15 andre klubber som føler akkurat det samme, sier Skogheim.

LES OGSÅ: Oliver vil jobbe seg inn på Kisa

KAMPFAKTA

 • Fredrikstad – Ull/Kisa 2–0 (1–0)
 • Treningskamp
 • Fredrikstad stadion, 283 tilskuere.
 • MÅL
  1–0. 36. min.: Rino Falk Larsen
  2–0. 67. min.: Filip Westgaard
 • Gult kort: Mads Nielsen, Fredrikstad.
 • Dommer: Sebastian Mikalsen, Spydeberg.
 • Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup–Mats André Kaland (Nikolas Walstad fra 74.), Emmanuel Troudart (Ciise Aden Abshir fra 74.), Morten Sundli, Jan Tore Amundsen–Nicolay Solberg, Niklas Sandberg, Christian Aas (Truls Jørstad fra 80.), Eric Kitolano (Martin Torp fra 46.), Ole Kristian Langås (Ole Andreas Nesset fra 74.)–Andreas Aalbu (Hermann Henriksen fra 68.)

LES OGSÅ: Materialforvalterens tiende sesong

ULL/KISA-TROPPEN 2018

 • Keepere: Stefan Hagerup, Alexander Vangen og Fredrik Johansen Mundal (lånt ut til Skedsmo)
 • Forsvarsspillere: Morten Sundli (ny fra Öster, Sverige), Espen Bjørnsen Garnås, Mats André Kaland, Nikolas Walstad, Emmanuel Troudart, Ciise Aden Abshir, Jan Tore Amundsen og Karsten Rognerud.
 • Midtbanespillere: Kristoffer Normann Hansen (ny fra Sarpsborg 08), Henrik Loholt Kristiansen (ny fra Lillestrøm), Eric Kitolano (ny fra Notodden), Sverre Martin Torp, Niklas Sandberg, Christian Aas, Herman Henriksen og Truls Jørstad.
 • Angrepsspillere: Andreas Aalbu, Nicolay Solberg, Ole Andreas Nesset og Ole Kristian Langås.

LES OGSÅ: Seniorene i Ull/Kisa spår god sesong

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no