20. jul
SLUTTER: Jon Audun Slaatsveen gir seg som trener for Eidsvold Turn.
 
Slaatsveen gir seg som trener i Eidsvold Turn etter sesongen
– Det har vært morsomt, givende og krevende. Nå skal det bli godt å ha tid til litt annet, sier Slaatsveen.

Publisert: 05.okt.2017 10:22
Oppdatert: 05.okt.2017 10:54

Jon Audun Slaatsveen har denne sesongen hatt delt treneransvar for Eidsvold Turns A-lag sammen med Karim Essediri. Nå bekrefter Slaatsveen at han gir seg i klubben ved kontraktens utløp på tampen av året.

– Det stemmer. Jeg fullfører sesongen og har kontrakt ut året, så jeg blir værende og med på å jobbe fram mot jul, sier Slaatsveen til EUB.

– VELDIG KREVENDE

Han forteller at han ikke hadde lyst til å forlenge kontrakten, men at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen.

– Jeg har full jobb ved siden av som lærer på videregående, og en slik trenerjobb er veldig krevende rent tidsmessig. Vi trener fire ganger i uka og alle helger er okkupert. Sommerferien er ni dager, og det er litt kjedelig når man har syv uker som lærer, sier Slaatsveen med et smil.

Den tidligere Turn-spilleren har også tidligere vært sjef for Eidsvold Turns A-lag og kjenner klubben meget godt gjennom diverse roller i en årrekke.

– Jeg har trent alle mulige lag i klubben i årevis, og hatt A-laget i en femårsperiode tidligere. Og nå to år med disse gutta. Det har vært morsomt, givende og krevende. Nå skal det bli godt å ha tid til litt annet, sier Slaatsveen.

Akkurat nå har han ingen planer om å være involvert i andre fotballroller.

– Jeg har lyst til å gjøre andre ting. Jeg har to jenter som har flyttet sørover igjen etter å ha vært i Trondheim noen år, så jeg vil gjerne se dem litt mer. Jeg har også hytte på fjellet som jeg gjerne vil være litt på. Jeg har mange andre interesser å drive med, sier Slaatsveen.

GÅR FOR Å VINNE ALT

Uansett er han fullt dedikert til sesonginnspurten med Turn. Laget har seks poeng opp til serieleder Lyn, og to til Stabæk 2 på 2. plass. Med tre kamper igjen har eidsvollingene altså fortsatt muligheten til å ta igjen lagene og vinne 3. divisjonsavdelingen.

– Da skal det klaffe maksimalt. Vår jobb er veldig konkret og grei, vi må vinne alt. Det er vår motivasjon. Vi har en liten mulighet, sier Slaatsveen.

På lørdag venter Redalen på bortebane. Årets hjemmekamp mot laget endte med uavgjort, og ett av sesongens tre tap i fjor kom på Redalen stadion.

– Det blir en vanskelig bortekamp på gress mot et lag vi har slitt mot i det siste, sier Slaatsveen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no