18. jul
NY SPILLER: Henrik Kristiansen er klar for Ull/Kisa. Her i aksjon for Norge i Nordkisa.
 
Ull/Kisa har signert den lokale unggutten Henrik Kristiansen
Den 19-årige eidsvollingen hentes fra Lillestrøm.

Publisert: 09.mar.2018 16:57
Oppdatert: 10.mar.2018 10:04

Midtbanespillerens avtale med Ull/Kisa strekker seg ut 2020-sesongen. Det opplyser Lillestrøm på sine nettsider

- Først og fremst går jeg til Ull/Kisa for at jeg kan få spille mer på et høyere nivå. Det er ikke Eliteserien, men for min egen del føler jeg at dette er best for meg nå. OBOS-ligaen er en god arena der jeg kan utvikle meg videre. Kristoffer Ødemarksbakken og Fredrik Krogstad har begge gått fra Ull/Kisa og kommet til Eliteserien som friske pust. Det er den veien jeg også ønsker å gå, sier Kristiansen.

Kristiansen tangerte Ohi Omoijuanfo som tidenes nest yngste LSK-spiller i Eliteserien da han ble byttet inn 1. november 2015. Da var han 16 år og 300 dager.

Midtbanespiller Kristiansen har aldersbestemte landskamper for Norge, og deltok blant annet i historiens første landskamper i Nordkisa

Ull/Kisa har også signert kantspiller Kristoffer Normann Hansen. 23-åringen kommer fra Sarpsborg 08 og har undertegnet en kontrakt for to og et halvt år.

– Det blir spennende å komme hit. Jeg har gått en periode uten å vite helt hvor jeg skal spille. Nå er brikkene falt på plass, og gleder meg, sier Kristoffer Normann Hansen til klubbens nettside.  

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no