18. jul
NY: Sebastian Remme Berge har signert med Ull/Kisa. Foto: Ull/Kisa fotball
 
Ull/Kisa har signert midtbanespiller og angriper
22-årige Sebastian Remme Berge kommer til Ull/Kisa fra Ullern. På overgangsvinduets siste dag ble også Lars-Jørgen Salvesen klar for Jessheim-klubben.

Publisert: 15.aug.2018 12:00
Oppdatert: 16.aug.2018 13:56

Mysen-mannen har signert en kontrakt med Ull/Kisa Fotball ut 2019. Nykommeren kan bekle alle roller på midtbanen og kommer fra Ullern hvor han har spilt i 2. og 3. divisjon.

– Jeg er veldig fornøyd og gleder meg skikkelig til å komme i gang. Jeg har ventet på å ta dette steget, og da føles det godt å komme til en klubb som tror på meg, sier Remme Berge til klubbens nettsider.

Før tiden i Oslo var han i eliteserieklubben Molde, der utviklingen ble hindret av skadeproblemer. Etter å ha fått fart på karrieren i Ullern var han forrige uke på trening i Ull/Kisa der utgangspunktet først og fremst var for å kartlegge ham som et alternativ inn mot neste år.

Klubben opplyser at inntrykk og referanser ble sett på som så spennende at prosessen med å få til en overgang nå ble satt i gang umiddelbart. Kisa jobber for å få alt papirarbeid i orden i tide til at nykommeren kan være klar for spill allerede til søndagens kamp mot Levanger.

SALVESEN INN

22-årige Lars-Jørgen Salvesen signerte for Ull/Kisa på overgangsvinduets siste dag.

– Jeg er veldig glad for å komme til Ull/Kisa. Dette blir et nytt kapittel for meg som jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, og fikk en veldig god magefølelse etter samtalene vi har hatt, sier Salvesen til klubbens nettsider.

Salvesen kom til Start fra Vigør i 2014 og står bokført med 63 kamper og 11 mål for klubben. Denne sesongen har han vært involvert i fire seriekamper og tre cupkamper. Han har scoret to mål, mot barndomsklubben Vigør i NM. Tidlig i fjorårssesongen røyk han korsbåndet slik at han var ute resten av sesongen. I år har han vært ute med brudd i tåa, men er nå tilbake for fullt.

– Lars-Jørgen har dessverre bli hemmet av et par alvorlige skader de siste årene. Han er i en alder der han virkelig trenger å spille kamper for å utvikle seg videre. Slik situasjonen er i Start nå hadde han trolig fått lite spilletid her i høst, og da er det bedre at han går til en klubb der han kan bli en viktig spiller, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslige leder i Start til eliteserieklubbens nettside.

Den selgende klubben opplyser at de som del av avtalen har mulighet til å hente Salvesen tilbake om det er ønskelig.

– Vi håper virkelig at Lars-Jørgen holder seg skadefri framover og kommer tilbake i sin beste form. Vi skal følge godt med på utviklingen hans, sier Karlsen.

Salvesen har signert en kontrakt på 1,5 år med Ull/Kisa, og er klar for spill allerede i søndagens kamp mot Levanger.

LES OGSÅ: Ull/Kisa interesserte i EIF-talent

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no