21. mai
 
Ull/Kisa-junior scoret enda en gang mot eliteserielag
Ull/Kisa tok sin første seier for sesongoppkjøringen med 2–0 mot Sarpsborg 08. Juniorspiller Sander Jonassen Forø, som nylig scoret mot Vålerenga, fant igjen nettmaskene mot eliteseriemotstand.

Publisert: 18.feb.2019 13:00
Oppdatert: 18.feb.2019 10:53

Ull/Kisas A-lag i fotball vant 2–0 i en treningskamp borte mot Sarpsborg 08, fredag. Ole Andreas Nesset ga gultrøyene ledelsen etter 52 minutter, før junioren Sander Jonassen Forø doblet ledelsen åtte minutter før full tid. Jessheimgutten, som har spilt fotball i Kisa siden seksårsalderen, fant også nettmaskene mot Vålerenga i sesongoppkjøringens første treningskamp. Han synes det er moro å få muligheten til å vise seg fram på A-lagsnivå.

– Det viser at klubben klarer å utvikle spillere, og det er gøy å ta de sjansene jeg får, og score mål i tillegg, sier Forø i et videointervju på klubbens nettsider.

Den adskillig mer rutinerte Ole Andreas Nesset sier de unge lovende spillerne som bidrar rundt A-laget i sesongoppkjøringen har gjort seg bemerket.

– Vi har mistet en del fra i fjor, og da synes jeg de unge har tatt opp hanskene og viser at de vil kjempe om en plass i A-stallen, sier Nesset.

Torsdag venter ny treningskamp med Elverum som motstander på Jessheim stadion. Det blir den siste testen før Kisa drar på treningsleir i Marbella, Spania.

LES OGSÅ: Northug-show i rullende studio fra Jessheim

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no