26. apr
TAKKER FOR SEG: Vetle Winger Dragsnes har spilt sin siste kamp for Ull/Kisa i denne omgang.
 
Ull/Kisa har solgt sin faste venstreback til konkurrent
Vetle Winger Dragsnes forlater Ull/Kisa til fordel for Mjøndalen.

Publisert: 28.jul.2017 15:19
Oppdatert: 28.jul.2017 15:36

Vetle Winger Dragsnes signerte en toårskontrakt med Ull/Kisa før 2016 sesongen. Et halvt år før kontrakten går ut har Kisa valgt å selge sin faste venstreback til Mjøndalen.

VILLE BLITT BOSMAN-SPILLER

– I denne situasjonen har Vetle vært tydelig på at han ønsket å gå til Mjøndalen etter denne sesongen. Da vi nå har blitt enige med de om en overgang i sommer vurderte vi det dit hen at vi også vil sitte igjen med en økonomisk gevinst for en spiller som uansett ville blitt borte, sier Cato Strømberg, daglig leder i Ull/Kisa til klubbens egne nettsider.

Dragsnes har signert en 3,5 år lang kontrakt med Mjøndalen.

– Vi forsøkte å forlenge kontrakten med Vetle allerede i fjor sommer, og har i etterkant gjort flere forsøk på å få han på en lengre avtale enn den vi hadde ut 2017. Han har hele tiden gitt uttrykk for at han ønsket å avvente situasjonen, forklarer Strømberg.

OMSKOLERT MED HELL

Dragsnes ble umiddelbart omskolert fra kantspiller og endte opp med å bekle venstrebacken i fjorårssesongens 28 første kamper. De to siste kampene av den første sesongen måtte han se fra sidelinjen grunnet en operasjon. I inneværende sesong har han startet alle av Kisas 16 spilte kamper.

– Jeg har hatt en flott tid i Ull/Kisa, og må takke for at det var her jeg etablerte meg i OBOS-ligaen, sier Dragsnes til ullkisafotball.no.

BESTEMTE SEG FORT

Mjøndalen ligger på 7. plass i 1. divisjon, to poeng foran Ull/Kisa på 10. plass.

– Mjøndalen var tidlig ute med å vise interesse for meg, så da tilbudet kom på bordet tok det meg ikke lang tid å bestemme meg. Det er en klubb som har hatt god sportslig utvikling de siste årene og et sted jeg tror kan gi meg muligheten til å ta ytterligere steg selv. Dette er et knepp opp og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Dragsnes til Mjøndalens egne nettsider.

Ull/Kisa har tidligere i sommer mistet angriper Jonas Fjeldberg, og hentet inn anvendelige Mats-Andre Kaland.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no