26. mar
DYNAMITT-DUO: Det meste har handlet om Kristoffer Normann Hansen og Nicolay Solberg i det siste – i allefall offensivt. Duoens storspill gjør imidlertid at Ull/Kisa-fansen må krysse fingrene for at klubben skal få beholde begge så lenge som mulig.
 
Ull/Kisa tar sommerferie på kvalikkplass til eliteserien
Duoen Nicolay Solberg og Kristoffer Normann Hansen sikret Ull/Kisa tre poeng i siste kamp før ferien. Samtidig tar Jessheim-laget sommerferie på kvalikkplass til eliteserien.

Publisert: 01.jul.2018 22:07
Oppdatert: 01.jul.2018 22:27

Oppgjøret mot Levanger var målløst til pause, selv om Kristoffer Normann Hansen kom med et skremmeskudd i aluminiumet. Etter hvilen eksploderte kampen fullstendig, og det var Kisas toppscorer Nicolay Solberg som trykket inn detoneringsknappen.

TIENDE SERIEMÅL

Normann Hansen spilte gjennom Solberg som sendte ballen over Levangers burvokter. Lobben gikk i mål via krysstanga, og storscoreren viste igjen prov på silkefoten han er i besittelse av. Praktscoringen var lysluggens tiende seriemål. Kun Vikings Tommy Høiland (11 mål) har scoret flere ganger i årets OBOS-liga.

- Det var en god kontring som jeg fikk avsluttet med en chip over keeper, lyder Solbergs beskjedne beskrivelse av 1-0-scoringen. Samarbeidet mellom de to vingene har vært strålende i det siste, og det var naturligvis også Solberg som serverte Normann Hansen i forkant av 2-0-målet. Sistnevnte la også på til 3-0 på et frispark fra tjue meter, kvarteret før slutt.

STARTVANSKER

Solberg mener de gulgrønne ikke var helt med i kampen fra start.

- Vi sleit litt innledningsvis med å sette det defensive spillet vårt. Etterhvert ble vi mer kompakte og da sto vi godt imot det Levanger kom med. Utover i andre omgang kjørte vi kampen slik vi skal og det resulterte i tre fine mål, sier Solberg.

Hjemmelaget karret seg til to sene trøstemål, men det ble ikke til annen nytte enn plaster på såret for trønderne. Til tross for at de skapte mange angrep i løpet av kampen var Kisas effektivitet både ett og to hakk vassere.

SOMMERFERIE PÅ KVALIKKPLASS

Kampen var Ull/Kisas siste før laget får en liten fotballpause. Kisas vårsesong endte med 25 poeng på 15 serierunder - etter sju seire, fire poengdelinger og fire tap. Aalesund leder serien med 32 poeng, mens Sogndal innehar den andre plassen som gir direkte opprykk.

Avstanden er imidlertid ikke avskrekkende, Kisa er kun fem poeng bak laget fra saftbygda. Ull/Kisa er samtidig ligaens mestscorende lag – 34 ganger har motstandernes keeper plukket ballen ut av nettet.

Kampfakta

OBOS-ligaen

Levanger – Ullensaker/Kisa 2-3 (0-0)

TOBB Arena, 473 tilskuere

Dommer: Jan Morten Tennøy, Nore Neset IL

Mål:

0-1 51. min.: Nicolay Solberg

0-2 72. min.: Kristoffer Normann Hansen

0-3 75. min.: Kristoffer Normann Hansen

1-3 83. min.: Andreas Wrele

2-3 90. min.: Jo Sondre Aas

Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Morten Sundli, Nikolas Walstad – Nicolay Solberg (Andreas Aalbu fra 88.), Eric Kitolano (Truls Jørstad fra 80.), William Kurtovic, Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen – Ole Andreas Nesset

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no