17. aug
SISTE KONTRAKTSÅR: Foreløpig har ikke trener Vegard Skogheim diskutert noen forlengelse av treårskontrakten han har med Ull/Kisa.
 
Ull/Kisas suksesstrener i siste halvår av kontrakten: – Det begynner å nærme seg at jeg må vite hva som skjer neste år
Har ikke snakket om forlengelse.

Publisert: 21.jun.2018 06:00
Oppdatert: 23.jun.2018 10:35

Etter at den nyopprykkede klubben unngikk nedrykk i Vegard Skogheims debutsesong som Ull/Kisa-trener, ble fjorårets sesong en enda større opptur. Kisa kom til kvalik for eliteserien etter å ha blitt sjette beste lag på nest øverste nivå. For denne jobben ble Skogheim nominert til prisen årets trener i OBOS-ligaen.

I inneværende sesong har framgangen fortsatt, og snart halvveis ligger Kisa på fjerdeplass med direkte opprykksplass innen rekkevidde. Samtidig går Skogheim inn i sitt siste halvår av treårskontrakten med Ull/Kisa.

– Hvordan stiller du deg til å forlenge kontrakten med Ull/Kisa?

– Først må jeg høre noe fra Ull/Kisa før jeg kan forholde meg til noe konkret. Og det har jeg ikke gjort, så før det har jeg ikke så mange kommentarer til det annet enn at jeg forholder meg til den kontrakten jeg har ut året, sier Skogheim.

VIL FORHANDLE I SOMMER

Daglig leder Cato Strømberg i Ull/Kisa fotball sier til EUB at klubbledelsen vil innlede diskusjonene om en eventuell kontraktsforlengelse etter at vårsesongen er over.

– Hva blir viktig for deg for at dere skal bli enige om forlengelse, Skogheim?

– Det handler om hvilke framtidsplaner klubben har og hva de tenker om både meg, klubben, spillere, ambisjoner og hele den pakka, sier han.

– Skulle du helst sett at framtiden ble avklart tidligere?

– Det begynner å nærme seg at jeg må vite hva som skjer neste år, det gjør det. Men så har jeg vært med på dette så lenge at jeg ikke har noe panikk i forhold til det. Men klart, jeg går på kontrakter gjennom alle mine år, så da er det greit å vite hva man skal gjøre neste år, sier han.

– Er det et ønske fra deg å fortsette å trene Kisa utover disse tre årene?

– For å si det sånn, det er ikke meg imot. Jeg trives veldig godt her. Så er det også viktig for meg å ikke spille ut kortene og forhandle gjennom avisa. Men jeg trives veldig godt her, så det ligger i hvert fall ikke noe der, sier Skogheim.

FORNØYD

Også Cato Strømberg holder kortene tett til brystet.

– Er det et ønske fra klubben å ha hovedtreneren med videre?

– Vi har ikke gått noe inn på det i det hele tatt, foreløpig. Vi kommer til å sette oss ned å diskutere kursen videre sammen med trenerne når vi er ferdige med vårsesongen, sier Strømberg.

– Hva synes du om jobben Skogheim har gjort disse 2,5 årene?

– Det har vært veldig bra. Vi har tatt et skritt i riktig retning og er absolutt fornøyde med den jobben som er gjort, sier Strømberg.

VIKTIG KAMP

Da EUB snakker med Skogheim jobber han med å analysere søndagens motstander, Sandnes Ulf. I likhet med Kisa jakter de opprykksplassene på en svært jevn tabell.

– Sånn sett er det en nøkkelkamp, men samtidig vet vi at mye skal avgjøres i løpet av høstsesongen, sier Skogheim.

LES OGSÅ: Sand er toppkandidat til å få NFFs landslagsanlegg

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no