24. jul
 
Ull/Kisas U19-lag i fotball vant Skaw Cup
De unge, lovende i Ull/Kisa kunne løfte pokalen etter 2–0 seier mot Bryne i finalen.

Publisert: 28.jul.2017 14:00
Oppdatert: 28.jul.2017 12:18

Ull/Kisas U19 lag vant 2–0 mot Bryne i torsdagens finale i Danmark.

– Guttene fortjener dette så veldig. Dette er en spillergruppe som har god innsats, moral, vilje, taktiske evner og fantastisk samhold. Ispedd med en god dose ferdigheter, sier trener Børre Lien Hansen til Ull/Kisas egne nettsider.

Simon Stenseth kontret Kisa i ledelsen etter 40 minutter, mens Emil Dønnum Veum doblet ledelsen like etterpå. Bryne fikk muligheten til å redusere fra straffemerket mot slutten, men Kisa-keeper Christoffer Gjertsen reddet forsøket. Målscorer Simon Stenseth ble for øvrig kåret til finalens beste spiller. Ull/Kisa mønstret den yngste troppen av lagene i U19-klassen, og slapp også inn færrest mål av alle i turneringen.

– Flere spillere har tatt store steg, og nærmer seg rekruttgruppen. Det er gledelig, og betyr at vi lykkes i jobben som gjøres når det gjelder spillerutvikling, fortsetter Lien Hansen.

Kanskje kan triumfen være til inspirasjon for klubbens A-lag som på søndag spiller bortekamp mot Kongsvinger i OBOS-ligaen. De er ute etter å bygge videre på 2–0 seieren mot Elverum som forrige helg markerte starten på årets høstsesong. Trener Vegard Skogheim må klare seg uten midtbanespiller Niklas Sandberg som må sone karantene for tre gule kort. Både Nicolay Solberg og Andreas Aalbu ble byttet ut med skader i forrige kamp, og er usikre til helgens match på Gjemselund. Også et annet angrepsalternativ, Ole Kristian Langås, er usikker med sin strekkskade.

Trener Skogheim kan imidlertid glede seg over at både Markus Furseth og Jan Tore Amundsen er tilbake i full trening. Også keeper Fredrik Johansen Mundal er tilbake på feltet etter at låneavtalen med KFUM gikk ut.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no